Kombinationen rabarber och jordgubb är så gott. Sommarsmak deluxe. Denna paj är både sockerfri och glutenfri. Den är sååå god och så enkel att göra. Den funkar som fika, efterrätt, mellanmål – ja, som frukost, lunch och kvällsmål också 😉. Hoppas att du gillar den lika mycket som jag! //Vickan
Rabarber- och jordgubbspaj
Ingredienser till 1 portion:
2 msk havregryn
2 msk riven kokos
2 msk hasselnötsmjöl
1,5 msk agavesirap
Skär rabarber och jordgubbar i tunna skivor (max 0,5 cm tjocka). Bred ut dem i en portionsform. Blanda samman alla ingredienser i en skål och fördela över rabarberna och jordgubbarna. In i ugnen på 225 grader i ca 8 minuter. Snabbt, nyttigt, somrigt och galet gott!! Jag åt pajen som den är utan något till. Vill man ha vaniljsås, glass, kvarg eller något annat till så går ju det alldeles utmärkt.