Smoothie med jordgubb och citron

VI brukar sällan ha hela citroner hemma, men nu fanns det och då ville jag testa en ny smakkombo till mellanmål. Jag gjorde en smoothie med jordgubb och citron. Otroligt gott och läskande! Utöver just citronklyftor utan skal och frusna jordgubbar hade jag en banan och citronyoghurt i. Verkligen sååå gott! Detta smakade kanon efter 1,5 h gräsklippning utan funktionen ”självgående”, som tydligen gått sönder. Tungt som tusan i ett lite för högt gräs. Jag fick dessutom klippa två gånger på samma ställe, för att få det som jag ville. Nöjd, trött och svettig gräsklipperska som snabbt slurpade i sig denna läskande smoothie! //Vickan

Citron- och jordgubbssmoothie

Smoothie med jordgubb och citron

Smoothie med jordgubb och citron

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras