En intensiv dag

Det är intensivt att ha sommarledigt… Idag var det en intensiv dag, lite utöver det vanliga. Jag gick upp tidigt för att hinna med en frukost ute på altanen innan dagen drog igång i 180. Skjutsade iväg yngsta sonen till samling. Hann bara hem & vända innan vi åkte 40 min i bil till fotbollscupen som sonen spelar denna helg. Vilken match killarna gjorde! De låg under med 0-3 och hämtade upp till 3-3. Slutresultat 4-4 och därmed vann de sin grupp. Ikväll blir det semifinal. Bilresa hem. Kastade i mig två ägg till lunch (ja, jag vet att det INTE är en bra lunch, men just nu hann jag inte mer). Iväg till avslutningscermonin på Stadium Sports Camp vecka 1. Ställde bilen en bit bort från Stadium Arena för att få mig en snabb promenad och för att få till några av dagens 10.000 steg. Trodde jag skulle få med mig sonens grejer hem, men det gick inte att få till just då. Hem och åt sen lunch. Tillbaka till Stadium Arena och hämtade äldsta sonens smutstvätt och delar av packning. Han ska ju jobba en vecka till, men han får sova hemma inatt och jag får ”förmånen” att tvätta alla ledarkläder! Imorgon börjar vecka 2.

Satte på en tvättmaskin, som jag precis hinner hänga innan jag ska åka iväg till Sonstorp igen för att titta på semifinalen i fotbollscupen. Denna gång fick jag tack å lov möjligheten att åka med en annan familj, då maken behövde bilen på hemmaplan. Han var hemma från matchen, för att hämta upp äldsta sonen som är i stan och har avslutningsmiddag med vecka 1-ledarna. Jag hoppas att jag hinner få en liten mysig pratstund med sommarjobbande sonen när jag kommer hem från fotbollsmatchen. Om han inte hunnit somna… Det är intensivt att jobba som ledare på Stadium Sports Camp, men han har haft så galet kul också. Fantastisk sammanhållning mellan ledarna. Sonen fick dock sitta en kväll och halv natt på akuten med ett barn som råkade krocka illa på fotbollsplanen. Föräldrarna bodde i en stad längre bort, så han fick vänta in dem. Den natten blev det inte mycket sömn för sonen (eller för mig, som oroade mig för hur det gick på akuten.).

Nu hann jag sitta ner i 20 minuter med en kopp kaffe och skriva detta inlägg. Ja, det här var en dag i mitt sommarlovslediga liv… //Vickan

Breakfast

En intensiv dag

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras