Sista Stadium Sports Camp

Idag har vi checkat in minsta sonen, född 03, på Stadium Sports Camp (SSC). Det är absolut sista året han får vara med (vecka 4 är för 15-åringar). Han gick först på Day Camp några år, för att sedan ha gått på Sports Camp nu för fjärde gången. Han var skadad en sommar, så då fick han tyvärr hoppa över. Det har alltid varit fotbollsinriktning. Jag väntar fortfarande på ett vuxenläger i samma stuk… Önskar sååå att jag var tonåring igen och kunde gå på ett sånt här häftigt sportläger, dessutom ett så otroligt välorganiserat sådant! Sonen har med sig två kompisar. De kommer säkert att få en fantastisk vecka – deras sista Stadium Sports Camp läger.

Stora sonen checkade in sig redan igår. Han jobbar sin tredje och sista vecka som fotbollsledare på SSC. Han har haft så sjukt kul dessa veckor. Mycket jobb, lite sömn, intensivt – men sammanhållningen mellan ledarna har varit mer än fantastisk. De lever i en ”SSC-bubbla” och har bara så otroligt kul ihop. Många nya vänskaper och ett sommarminne för livet!

Hoppas att ni får en fantastisk vecka 4 på Stadium Sports Camp 2018! //Vickan

Sista Stadium Sports Camp

Incheckning. Det hör liksom till att stå i kö… Men det går ruskigt fort när de väl öppnar dörrarna kl. 11.00.

Fotboll är den största gruppen på Stadium Sports Camp. Häftigt att alla sporter tågar/springer/voltar in i Stadium Arena. Hela golvet blir helt fullt med barn och ungdomar.

Invigning! Bland annat så sjöng Sigrid Bernson två låtar.

Invigning

Mårten Nylén tar en groupie, där alla gör hjärta med händerna. Härlig Friends-anda genomsyrar hela Stadium Sports Camp.

Invigning SSC

2 kommentarer
  1. Det där lägret verkar ju vara sommarens höjdpunkt för ett barn. Jag vill med – fixar du ett vuxenläger är jag på!!

    1. Mina barn har ju gått flera år både på Day Camp och på Sports Camp. De har älskat det alla år. Nu jobbar ju dessutom stora sonen där och har haft sina bästa veckor ever! Får kolla mer på det där med vuxen läger… 😉 Kram Vickan

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras