Trail med Vårrusetambassadörerna

Igår kväll hade vi 4:e passet med träning live via instagram med Vårruset i Norrköping. Härligt att så många hänger med, trots att passet är via livesändning och träningen sker på egen hand. Tänk vad uppfinningsrika och flexibla vi har fått vara sedan mitten av mars, då Corona erövrade världen. Igår blev det trail med Vårrusetambassadörerna. Vi samlades utanför RÅ’s lokaler, som var en av dagens sponsorer (ihop med IcePower). Sedan höll vi till i skogen intill elljusspåret vid Himmelstalund. Denna gång hade vi med ett gäng deltagare dessutom, vilket var extra roligt.

Trail-passet bestod av löpskolningsövningar, testa på att springa obanat i skogen, intervaller med fartökningar på trailstigar och så avslutade vi med löpstyrka. Kolla in @varrusetinorrkoping på instagram för filmer på löpstyrkan. Löpstyrka bestod av fyra olika övningar som gjordes efter varandra x 3. Övning i 30 sek och sedan vila i 15 sek. En lite längre vila efter ett helt set med de fyra övningarna, innan man gick på en ny omgång.

Möra ben efter först traillöpning och sedan löpstyrka. Madde och jag sprang ett varv i elljusspåret tillsammans efteråt. För mig var detta första gången jag sprang här, så det var kul att få se hur detta spår såg ut. //Vickan

Vårrusetambassadörerna

Ovan är de flesta av Vårrusetambassadörerna: Jennifer, Pia, Elmina, Helen, Elin. Vickan, Lisa och Madde. Idag saknades Jenny, Linda och Annelie.

trail med vårrusetambassadörerna

Elmina går igenom teknik för traillöpning. Jennifer var kvällens fotograf för livesändningen.

Traillöpning teknik

Löpstyrka med Helen och Elin.

Löpstyrka

Löpstyrka

löpning

Tidigare pass har varit:

Fart med vårrusetambassadörerna

Backintervaller med vårrusetambassadörerna

Yoga med vårrusetambassadörerna

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras