En sommarfräsch smakkombo

Jag testade en ny variant på smoothie. Alltså, det är så gott med smoothie nu på sommaren… Denna variant kan jag varmt rekommendera, en sommarfräsch smakkombo. Jag tog vad vi hade hemma och ibland är ju det mycket mer spännande, än att göra som man brukar eller följa ett recept. Smakerna tillsammans blev oväntat gott.

Smoothie
Vaniljyoghurt
Nektarin
Krusbär
Banan

Eftersom det inte var några frusna bär i smoothie, så blev den inte lika kall och ”tjock”. Himla gott ändå, men vill man ha samma känsla som med frusna bär i, så kan man skiva bananen tunt och frysa in och sedan ha i smoothien.

Sommarsmoothies är så läskande gott!! //Vickan

En sommarfräsch smakkombo

Här är tips om en annan smoothie.

12 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras