Träningsfrisyr

Vad är din favorit som träningsfrisyr? Jag blir alltid så förundrad över hur andra kan träna med utsläppt långt hår. Håret är ju överallt. Jag har försökt att träna med bara en tofs, men inte ens det går. Håret sprider ut sig överallt. För mig är fläta det enda alternativet. Oftast har jag en tofs och en fläta från det. Jag har faktiskt hört några gånger att ett av mina ”kännetecken” som lifeinahappyway är min tofsfläta. När jag har mött människor i verkligheten, så känner de igen mig via min tofsfläta. Och en tofsfläta kräver sina snoddar😊! Nu har jag hittat fantastiskt fina snoddar – bangle bands – som även passar bra som fina armband från byEloiseLondon. Jag trodde att företaget var engelskt, så jag beställde och paketet kom från England. Men, det visar sig att det är två skandinaviska tjejer, varav en svensk tjej, som ligger bakom detta företag. Detta gör det ännu lite roligare. Nu blir min träningsfrisyr fin också, med en fin snodd med fint ”smycke” på. //Vickan

byEloiseLondon

Träningsfrisyr

Bangle bands

Ständigt fläta vid fysiska aktiviteter. Fredagshopp, löpning, fjällvandring, styrketräning, hemmaträning, cirkelpass, powerwalks och gymträning.

Tofsfläta

Hårsnoddar

Hjärtan, stjärnor, ananas, fotboll, lettercubes i silver och i guld. Många olika färger och fin dekoration på varje snodd. Stort like på dessa bangle bands!!

3 kommentarer
  1. När jag har långt hår så är det en hög tofs som gäller. Nu när jag fick för mig o klippa kort Bob (vilket jag ångrar ) så blir det pannband o så knör jag in håret in under pannbandet.

    Mellankort hår är skit o tröna med😂😂

  2. Så UNDERBARA snoddar! Jag vill med ha!! Tack för tips och inspo.
    Jag har samma träningsfrisyr som du. Hade bara tofs tidigare, men testade fläta efter att jag sett dig ha det faktiskt. Så mycket bättre träningsfrisyr än bara tofs.

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras