Livet inte bara som instagram visar

Igår passerade jag 10 veckor sedan axeloperationen. Om man bara tittar i mina sociala medier, så tror man nog att det mesta är bra just nu. Jag kan springa, jag kör cirkelpass och det syns ju inte utanpå att jag har opererat axeln. Men som ni alla vet, så är ju livet inte bara som instagram visar. Det är absolut så också – det är inget fejk i de bilderna som jag har lagt upp! Men jag fotar ju inte mina sömnlösa nätter, frustrationen när jag inte får av mig en svettig tröja själv, hopplösheten när jag sitter vid datorn och jobbar och får ont eller tappar fokus, hjälplösheten när jag inte fixar saker som man borde kunna klara själv när man är vuxen, ilskan när jag inte kan göra saker som jag vill göra, smärtan när jag gör något jag inte klarar än, rädslan när jag halkar till utomhus och måste parera med armarna för att inte ramla eller nedstämdheten över att det gått så lång tid och allt inte är ok.

Jag har många gånger under dessa 10 veckor ångrat att jag tackade ja till operationen. Jag har undrat om denna jobbiga rehabresa är värd det. Men som en fin vän sa häromdagen, ”Viktoria, du levde inte det liv du ville leva innan operationen. Du var begränsad och kunde inte bära eller göra saker du älskade”. Word på det! Om ett år kommer jag förhoppningsvis att tycka att den här tiden inte var någonting i jämförelse med att inte kunna leva det liv jag vill. Men NU känns det ärligt talat som en lång evighet och jag känner mig tveksam till om axeln kommer bli som en vanlig axel igen. Jag måste dock tro att den blir det. För om jag tror, så kämpar jag och det är enda vägen just nu – KÄMPA VIDARE!

Fläta – som jag längtat!

Jag kan göra en fläta!!! Som jag har längtat efter det. Nja, inte en vanlig fläta. Men om jag först gör en snedtofs till vänster, så kan jag göra en fläta utifrån den. Och det är ett stort framsteg för mig.

Fläta

Bilkörning

Denna vecka ska ge mig på bilkörning igen. Jag ska ”övningsköra” med mannen först, så att jag ser om jag kan växla ordentligt. Är faktiskt lite nervös för detta. Har inte kört på 10 veckor nu. Och nu är det dessutom halka ute, vilket jag inte gillar i vanliga fall.

Passerat milgränsen

Jag har sprungit 1 mil! Så glad och stolt över att jag nu fixar att springa lite längre igen. Armpendlingen har jag dock en hel del kvar att kämpa med. Det blir lätt en rotation i överkroppen, då min friska arm pendlar mer än den opererade. Längtar efter att få känna flow i armpendlingen igen.

Gör saker automatiskt

Det händer, sedan några dagar tillbaka, att jag automatiskt gör saker med högerarmen, som jag inte har kunnat på alla dessa veckor. Jag kommer på efteråt att – wow, nu använde jag högerarmen och det gick ju bra! Tyvärr händer det också att jag använder högerarmen utan att tänka på det och smärtan strålar så att det nästan svartnar för ögonen.

Styrka och rörlighet 

Jag har nu kört lite styrka varannan dag. Eller styrka och styrka, med ett lätt gummiband. Vissa övningar har jag gjort helt utan gummiband, det räcker med att lyfta armen av sig själv. Tidigare har vänsterarmen hjälpt till att lyfta högerarmen, men nu ska jag träna på att göra rehabövningarna helt själv med högerarmen. Vissa övningar är näst intill omöjliga. Jag jobbar dessutom vidare på rörligheten. På en del saker är högerarmen ganska bra faktiskt, men på andra saker är den katastrofalt orörlig. Jag kämpar vidare helt enkelt.

Julfilm

Trots att det nu är sista veckan i januari har jag smugit in en julfilm lite då och då😉. Jag har insett att en dröm jag har till min bucketlist är att fira en jul i en amerikansk eller canadensisk småstad med allt vad som finns med i en julfilm.

Datoranvändning

Jag som i vanliga fall tillbringar ganska mycket tid vid en dator, gör allt för att slippa det nu. Mitt jobb sker hemifrån via datorn och på något sätt måste jag spänna mig, för jag får ont i axeln varje jobbpass även om jag inte använder högerarmen på tangentbordet. Bloggandet sker via mobilen, då den kan användas utan värk.

Sjukskrivning

Nu har jag tre veckors sjukskrivning kvar. Jag har börjat jobba 25%, 2 h om dagen hemifrån. Just nu är det verkligen tillräckligt. Dels för att jag har svårt att fokusera på saker, pga 10 veckor nästan utan sömn eller katastrofalt dåliga nätter. Dels för att jag inte fixar att sitta framför en dator längre stunder. Nästa vecka hoppas jag kunna testa på att jobba 50%. Nu håller jag tummarna för att allt går i rätt riktning fort, för om tre veckor ska jag jobba heltid igen… //Vickan

PS. Längst ner i inlägget finns länkar till övriga veckoinlägg.

Löpning

Dagens löprunda blev mycket uppför och nedför. Underlaget var det lurigaste hittills. Ren isgata under nysnön, vilket gjorde det riktigt otäckt emellanåt. Jag fick välja stigar som var springbara och då blev det uppför och nedför…

Halt underlag

Att få sol i ansiktet är verkligen UNDERBART!

Sol i ansiktet

Kottehjärtat som jag gjorde som ett avsked till en kollega i december ligger kvar. Det var fint att se det i snö och sol idag. Även idag blev det en solprick när jag fotade hjärtat❤️.

Sol och kottehjärta

I Yxbacken sprutar snökanonerna för fullt. I slutet av veckan ska det komma massor av snö och vara minusgrader, så backen har snart ett tjock täcke snö.

Snökanoner

Bara 500 meter hemifrån slappnade jag av lite mer, eftersom jag hade fixat nästan 5 km utan att halka. Då hände en av de sakerna som inte får hända. Jag halkade till (trots broddarna) och båda armarna åkte ut och upp automatiskt för att parera balansen. Det gjorde så ont i högeraxeln att det svartnade till framför ögonen. Hoppas hoppas hoppas att det bara var en ”ögonblicksvärk” och att det inte blir något mer av det. Detta var något som fysioterapeuten sa att det inte fick hända. I fortsättningen får jag tydligen hålla mig till asfaltsvägarna ändå. Kan inte riskera detta igen.

Halka

Dagens löprunda…

Dagens runda

Om du är intresserad av att följa med väg tillbaka efter operationen, så är alla ”veckorapporter” här:

Axeloperationen – Operationsdagen
Vecka 1 – Första veckan avklarad
Vecka 2 – Andra veckan avklarad
Vecka 3 – Tredje veckan avklarad
Vecka 4 – Fjärde och sista vecka avklarad
Vecka 5 – Första veckan utan axellås
Vecka 6 – Halvvägs…
Vecka 7 – Check på 7 veckor
Vecka 8 – 2 månader fixade
Vecka 9 – 9 veckor känns som en evighet

578 kommentarer
 1. Анонимный магазин Hydra имеет огромный ассортимент. Рекомендуется перед покупкой сравнить количество и качество отзывов у конкурентов. Здесь найдется товар на любой вкус!

 2. bitcoin future kaufen
  [url=https://no.afterdawn.com/nedlastinger/skrivebord/komprimering_verktoy/winrar.cfm?error_string=Tarkista%20antamasi%20arvosana%2E%3Cbr%2F%3EUdefinert%20feil%2E%3Cbr%2F%3E&vote_value=0&software_review=%26lt%3Ba%20href%3Dhttps%3A%2F%2Fwww%2Efacebook%2Ecom%2FBitcoin%2Dfur%2Ddas%2DErgebnis%2D223867686279539%26gt%3Bbitcoins%20per%20telefon%20kaufen%26lt%3B%2Fa%26gt%3B%20%0D%0A%26lt%3Ba%20href%3Dhttp%3A%2F%2Fwww%2Egallianogioielli%2Eit%2F2017%2F04%2F11%2Fciao%2Dmondo%2F%23comment%2D16052%26gt%3Bearn%20bitcoin%26lt%3B%2Fa%26gt%3B%2083fc41a&ad_nick=Jasonphogy&new_email=nikitasivildin%40gmail%2Ecom&new_nick=Jasonphogy#arvostelut]earn bitcoin[/url] 3_80f31

 3. come guadagni bitcoin?
  [url=https://www.ecoeediciones.com/libros/libros-de-contabilidad-y-finanzas/optimizacion-para-ingenieria-financiera-con-aplicaciones-en-r-y-excel-1ra-edicion-impreso/#comment-730052]earn bitcoin[/url] 50239dc

 4. Generally I do not read post on blogs, but I would like to say that this write-up very forced me too try and do it!
  Your writing style has been amazed me. Thanks, quite nnice post.

 5. Услуги косметолога
  Быстрый темп жизни, неправильное питание, загрязненная окружающая среда,
  устойчивый стресс, вредные привычки – все эти перечисленные факторы неблагоприятно сказываются
  на внешнем виде каждого человека.

  Убрать эстетические дефекты, тем самым улучшив внешний вид кожи,
  можно в косметологии в Уфе.

  При обращении к косметологу важно,
  чтобы у него было соответствующее медицинское образование.
  Только в таком случае он сможет не только устранить внешние дефекты, да также выбрать внутреннюю причину,
  по которой возникла проблема.

  Процедура омоложения кожи и улучшения ее внешнего состояния — одна из самых популярных услуг, за
  которой обращаются в косметологии, отзывы
  о каких можно прочесть в интернете.
  Процесс омоложения осуществляется с использованием различных методик, которые подбираются
  в зависимости от индивидуальных показателей пациента.
  Достаточно распространен в косметологии — массаж лица.
  Его проводят с целью улучшения кровообращения, профилактики и лечения любых кожных патологий.

  Задать спрос
  Быстрый темп жизни, неправильное питание, загрязненная окружающая среда,
  непрестанный стресс, вредные привычки – все эти перечисленные
  факторы неблагоприятно сказываются на внешнем виде каждого
  человека. Убрать эстетические
  дефекты, тем самым улучшив внешний вид кожи, можно в
  косметологии в Уфе.

  При обращении к косметологу важно, чтобы у него было соответствующее
  медицинское образование.
  Только в таком случае он сможет не лишь ликвидировать внешние дефекты, да также выкроить внутреннюю причину,
  по которой возникла проблема.

  Процедура омоложения кожи
  и улучшения ее внешнего состояния — одна из самых популярных услуг, за которой обращаются в косметологии,
  отзывы о каких можно разобрать в интернете.
  Процесс омоложения осуществляется
  с использованием различных методик, которые подбираются в зависимости от индивидуальных показателей пациента.
  Достаточно распространен в косметологии — массаж лица.
  Его проводят с целью улучшения кровообращения, профилактики и лечения любых кожных патологий.

 6. Youre so cool! I dont suppose Ive learn something like this before.
  So good tto search out any individual with some unique thoughts on this subject.
  rdaly thank you for starting this up. this website is one
  thing that’s wanted on the web, someone with slightly originality.
  useful job ffor bringing something new to the web!

 7. I have read so many articles about the blogger lovers except this article is genuinely a pleasant piece of
  writing, keep it up.

 8. I had Zoe write this portion – the start of Day 2 of her slave adventure. If you wonder how anyone could enjoy this, take note of her comments at the end of the story.(Read Slut Slave for the start of the adventure)Zoe writes:I want you to cum. I can feel the tension in your body and know you are close. You are deep in my throat. Your cock and my face are covered with my saliva. There is no air in my throat, only thick hard cock. I can’t breathe, but I fight down the panic and take it as long as I can. I am still struggling not to pee. You are leaning over me, supporting yourself…
  https://telegra.ph/Slut-Slave—Day-2-09-24

 9. Hi I am so thrilled I found your web site, I really found you by mistake, while I was searching on Digg
  for something else, Nonetheless I am here now and would just like to say thank you for a fantastic post and a all round entertaining blog (I also love
  the theme/design), I don’t have time to browse it all at
  the minute but I have saved it and also included your RSS feeds,
  so when I have time I will be back to read a lot more, Please do keep up the excellent
  b.

 10. Thajk you a lot for providing individuals wih remarkably slendid opportunity to
  read critical reviews fom here. It is often very pleasing and jam-packed with amusement
  for me personally and my office feloow workers to search your blog on the least
  three times a week to learn the newest items you have got.
  Nott too mention, I’m so at all timrs amazed considering the surprising tips you serve.
  Some two areas on this page are honestly the best
  we’ve ever had.

 11. Great beat ! I would like to apprentice at the same time as you amend your web site, how
  can i subscribe for a blog web site? The account helped me a acceptable
  deal. I have been a little bit acquainted of
  this your broadcast provided bright transparent idea

 12. Wonderful blog! I found iit while searching on Yahoo News.
  Do youu have any suggestions on hhow to get listed in Yahoo News?

  I’ve been trying for a while but I never ssem to get there!
  Thanks

 13. I do believe all the ideas you have offered in your post.

  They are very convincing and can certainly work.
  Nonetheless, the posts are very quick for beginners.
  May you please lengthen them a bit from next time? Thank you for the post.

 14. I have mastered some essential things through your blog post post.
  One oter subjedt I would like to say is that therre are plenty of games
  available and which are designed mainly for toddlker age children. They contain patternn acceptance, colors, dogs, and styles.
  These normally focus on familiarization instead of memorization. This will keep a child occupied without experiencing like they are studying.
  Thanks

 15. Thanks for making me to attain new strategies about personal computers.

  I also have the belief that certain of the best ways to maintain your notebook inn primary conditioon is
  by using a hard plastic case, and also shell, that suits ovdr the top of one’s computer.
  A lot of these protective gear tend to be model unique since they are manufactured to fit perfectly above tthe
  natural casing. You can buy these directly from the vendor, or via third party places if
  they are designed for your mobiole computer, however its not all laptop may have
  a cover on the market. Just as before, thanks ffor your guidelines.

 16. I think this is among the most important information for me.
  And i’m glad reading your article. But wanna remark on few gemeral things,
  The website style is great, the articles is really excellent : D.
  Good job, cheers

 17. Heya just wanted to give you a quick heads up and let you know
  a few of the images aren’t loading correctly. I’m not sure
  why but I think its a linking issue. I’ve tried it in two different web browsers annd
  both show the same results.

 18. Aw, this was a really nice post. In idea I wish to
  put in writing like this moreover – taking time annd precise
  effort to make a very good article… however what can I say… I procrastinate alot annd in nno
  way seem to get something done.

 19. There arre some attention-grabbing closing dates
  on his article however I don’t know if I see all of them center to heart.

  There’s some vaalidity however I’ll take maintain opinio ubtil I
  look into it further. Good article , thanks and we wish more!
  Added to FeedBurer as effectively

 20. Woah! I’m really enjoying the template/theme of this blog.
  It’s simple, yet effective. A lot of times
  it’s hard to get that ”perfect balance” between usability and visual appearance.
  I must say you have done a awesome job with this. Additionally, the blog loads super quick for me
  on Safari. Excellent Blog!

 21. Youu actually make it sseem soo easy with your presentation but I find this matter to be actually something which I think I would never
  understand. It seems too complicated and extremely broad for me.

  I’m looking forward for your next post, I’ll
  try to get the hang of it!

 22. Good day! This post could not be written any better! Reading through this post
  reminds me of my old room mate! He always kept chatting about this.

  I will forward this article to him. Pretty sure he will
  have a good read. Thanks for sharing!

 23. I’m not sure why but this web site is loading very slow for me.
  Is anyone else having this issue or is it a issue on my end?
  I’ll check back later and see if the problem still exists.

 24. Hello there! Would you mind if I share your blog with my myspace group?
  There’s a lot of folks that I think would really enjoy your content.
  Please let me know. Many thanks

 25. obviously like your web site but you have to test the spelling on several
  of your posts. A number off them are rife with spelling issues and I find iit vedy bothersome to inform the truth nevertheless
  I’ll surely come again again.

 26. She laid out the rules and some scenarios. ”Outer sex only. No kissing and no intercourse with the other man. You can tongue kiss me, and masturbate while another man licks me to multiple orgasms.You can watch and enjoy anything the other man does to pleasure me. You can please me by masturbating while our toyboy pleasures me.If the other man has a really attractive cock, I might suck him to orgasm while you watch. Needs to be much bigger than yours though. Much bigger!Or we can stand naked in front of a wall length mirror. You are behind me teasing my nipples. The other man is on…
  https://telegra.ph/MY-LOVERS-TOYBOY-10-01

 27. Thanks for one’s marvelous posting! I quite enjoyed reading it, you will be a great author.I will
  be sure to bookmark your blog and will eventually come
  back very soon. I want to encourage that you continue your great writing, have a nice morning!

 28. After some over-kill on my butt one of them said,”Would you like to do your front yourself, or would you like us to do it for you?””Would you please?” I replied as I turned over and lay slightly spread eagled for them.They were knelt either side if me, one of them blocking the view of my body from the prudes, not that I would have minded some of the prudes rubbing the cream all over my naked body, and they both managed to complete my arms and legs at the same time, the guy working on my legs had managed to avoid touching my pussy although he had got close a couple of times.All that…
  https://telegra.ph/Emilys-First-Solo-Holiday-Part-07-10-01

 29. ” She looked up at me,I looked directly into her eyes as I slid my hands under her ass and firmly grabbed both of her cheeks, pulled her hard against me, and pushed in the final inch and bottomed out in her pussy hitting her cervix. I heard her moaning a deep long soulful moan ” oooooooooohhhhhhhhhhhh..oooooooohhhhhhhhhh” as I pushed in deep and held it there with my balls laying against her little bud of a clitoris. Her moan turned to grunts ”ugh, ugh, ugh” as I ground against her womb. I pulled out only leaving the head of my cock in her, then slammed all the way back in. I did this over…
  https://telegra.ph/Married-Neighbor-10-01

 30. ……….” Alana reached over and patter her friend on the leg and replied softly, ”Well don’t you worry about it, baby, Alana is going to take care of everything, okay!?!” With a grateful look on her face, Jan smiled wanly and replied, ”Thanks, Alana, you’re really a true friend!!!”Once they were parked, Alana turned to face Jan, and with loving tenderness, she kissed her softly on the mouth and whispered, ”So that mean old husband of yours left you high and dry, huh, well don’t you worry about a thing, cuz mama’s gonna take good care of you hot little pussy!!!” After a couple of minutes…
  https://telegra.ph/A-FRIEND-IN-NEED-0-10-01

 31. What’s Happening i’m new to this, I stumbled upon this I’ve discovered It absolutely helpful and it has helped me out loads.
  I’m hoping to give a contribution & assist different customers like its
  aided me. Great job.

 32. But no I’m not gay. So congratulations to you, you’re now all caught up with our story.I woke up one morning feeling pretty bad for what I had done to Paul. I know that we are not officially a couple but I still shouldn’t have slept with my professor.I didn’t have class that day so I decided to do something special for him. I went to a crossdresser friendly store to pick out a naughty outfit. I think he would really like me wearing a nice satin teddy or something like that. I will also grab a nice looking wig some Stockings and to complete the outfit a pair of high heels, if I can learn to…
  https://telegra.ph/Chubby-Tales-part-3-10-01

 33. After all she hated her husband and was already in the process of divorcing him so she could be with Him. Yes Him. The Man she met 9 months ago that awakened her inner animal. Whose passion engulfed her and who showed her pleasure can be limitless with the right person. The thought of Him brings and evil grin to her face and she notices a dampening of the panties he told her to wear this evening. Yes she might still be married, but she belonged mind, body and soul to Him.The evening wears on and she suffers through it as best she can. Smiling at all the right times and people, laughing at…
  https://reginal7928789.wordpress.com/

 34. From her body language I can tell she is trying hard not to respond to the stimulation. She loves cunnilingus, as she fights a losing battle. Her body soon is starting to give a few twitches, as my tongue hits the mark. My fingers are again moving slowly in and out of her cunt. Wendy’s body is starting to shudder as all her pleasure buttons are being manipulated and licked. Wendy’s eyes closed and she starts groaning. ” Nooooo. Pleeeease. I can’t let you do this to me!!” She is rapidly losing the battle to control her orgasm, but still did not want me to make her cum. I sensed she had…
  https://kana8785174.wordpress.com/

 35. When all the kernels were exposed, Annabelle broke the ear free from the husk and held it up for Nicole to see.”Perfect size,” she said as she stepped behind Nicole. ”All it needs now is a little bit of lube.”Nicole looked very confused, but then gasped loudly as something small with a rough knobbly surface was pushed into her ass. Her eyes were very wide as Annabelle stepped back in front of her and began shucking the large ear of corn.Once the large ear was ready, Annabelle again stepped behind Nicole. This time she reached her arms around Nicole’s body and began massaging Nicole’s…
  https://ketustad6083628.wordpress.com/

 36. Jake had a firm grip on my wrists and he squeezed them real tight. My dick was super hard and inches away from his face. ”Suck my dick,” I told him. Jake growled like a tiger, released my wrists, and grabbed onto my dick. It was like he was trying to rip my dick off my body, but it felt good. ”Let go, you fuckin asshole,” I said. I grabbed his big dick and tried to bend it. It was too hard to even move. Jake moaned, and then his eyes went wild with fury. He grabbed me roughly by the waist, pushed me backward on the ground and pinned me down, even harder than the first time. ”Don’t fuckin touch…
  https://lightdemo3284950.wordpress.com/

 37. His apprentice, of course, went with him, and my father later found out was ruining all the trails.  Gillian returned home, with nothing to show for his effort.  He had been gone nearly a year, and when he stepped through the gates, he was nearly on the verge of collapsing.  He was brought in for food poisoning, and as my father later found out, his apprentice was behind it.About three years after my disappearance, my father’s apprentice became greedy with power.  His powers never even scaled up with my family’s, and I think he knew that.  The only reason my father bothered to train his…
  https://palanquin8041577.weebly.com/

 38. ”She’s good, man. Aren’t you, Nina?””Yes, babe, I’m fine, thanks. You go catch up with your friends, I’ll bring dinner out soon.” My husband left as I looked back at Rodney. God, he’s so fucking assertive. It turned me on so much. We continued to such each other’s lips a while longer before I realized I had to take the food out of the oven. The boys all sat down at the dining table as I served dinner. There were only six seats at our table and I had nowhere to sit. I went to grab a stool from the kitchen but Rodney looked at me and patted his lap. I walked over to him and sat on his leg…
  https://nightlite746143.weebly.com/

 39. We drank all the beer (mostly because of the peppers) and then began working the bottle. We laughed hysterically about absolutely nothing.”Do you know how I got my last boyfriend?” She asked. ”I was in a bar with some friends and this guy kept staring at me. Every time I looked over he was staring at me! So when I finished my beer I slid the neck of the bottle into my mouth… the whole neck… and when it was all the way down I looked over and watched him squirm as I pulled it out. A few minute later the waitress brought me a long neck Budweiser from him.””You didn’t!””I sure as hell did! ……
  https://meri16239530.weebly.com/

 40. Great post. I was checking constantly this blog and I’m inspired!
  Very helpful info specially the closing phase 🙂 I care for such information much.

  I used to be seeking this particular info for a long
  time. Thank you and best of luck.

 41. ” I’m gonna take a shower. ”” Wait up on me then. ”I noticed her smiling as I responded, the redness of excitement growing back in her cheeks. Without even looking in her eyes I could easily tell the words ”shower sex” were flashing in neon lights inside her brain. Had she planned to lure me in? I calmly got up and went for the pile of my clothes we’d thrown in a corner last night and then put on my underwear and jeans, since I hadn’t really thought of bringing clean spares. She then led me to the bathroom, her ass waving side to side with each step, a clear factor that she was very…
  https://heroineism7408047.weebly.com/

 42. The wall to Mexico had begun construction and he had already begun to dissolve Obamacare. However, as the breeze blew a few golden leaves over the sun drenched lawn, little did he know that the next 24 hours would change his life and perhaps that of the nation forever.He made his way over to the Roosevelt desk. He decided he wouldn’t bother with a tie today he only had a few appointments, one of which was with the England Women’s cricket team. Whatever cricket was. He was sure an advisor would inform him so he didn’t look stupid. His shirt and trousers were freshly pressed and his hair…
  https://demonologist547521.weebly.com/

 43. Howdy would you mind letting me know which hosting company you’re utilizing?
  I’ve loaded your blog in 3 different browsers and I must say this blog loads
  a lot faster then most. Can you recommend a good internet hosting provider at a honest price?
  Cheers, I appreciate it!

 44. Hello there! This blog post couldn’t be written much better!
  Looking at this article reminds me of my previous roommate!
  He always kept talking about this. I’ll forward this article to him.
  Pretty sure he will have a very good read.
  Thanks for sharing!

 45. I am 18 years old. I have my first job, I drive my car and I read a lot. I liked watching girls, lesbian girls. Things have changed a lot since then. I loved to see very feminine lesbian girls like me, still in the closet or sometimes a little more open. I’m a lesbian fem, white, with a proportionate body, my breasts delicately full, amber brown eyes, dark hair and a bright smile. I liked to dress up in jeans showing my attractive legs: a shy teenager looking for other girls. When I walked the streets, men often turned to see me and undress me with their eyes, but I don’t care about them, I…
  https://telegra.ph/Karlas-Descent-to-Hell—The-beginning—1-of-3-10-05

 46. And…I…” he paused, looking me in the eyes. ”I need to think about us, what we did the other night. I enjoyed myself a lot. A lot more than I expected, and I’m not sure how she would like knowing about us, and I’m not ready to give up what we did, and …I guess I’d like to do what we did again…”I’d be lying if I said my heart wasn’t beating faster. Going from a sinking feeling of disappointment to a surprising feeling of happiness sat hearing his words. I shocked him, and myself as I leaned in and gave him a quick peck on the lips.THAT brought silence.Suddenly embarrassed and unsure, I…
  https://telegra.ph/Workout-02-10-05

 47. ”Mom, I am going to get a ”bite”! Doyou want me to bring you anything?” ”Let me come down and makesomething for both of us. Or shouldwe order a pepperoni pizza?” ”Yes! My favorite food is pizza and Ican’t deny that!” ”Done, I’ll order it now and we could amovie from the movies I bought lastweek from the ”club”!” I ran butt naked to my room andpulled out a pair of boxers for changeinstead of my tights. I washed my faceand brushed my teeth. I still wasthinking about all that had happenedand to be honest, I wasn’t worried if my mom would get pregnant. Maybe Iwas ”loosing”…
  https://telegra.ph/sexy-moms-taste-part-3-10-05

 48. Its like you read my mind! You appear to know so much about this, like you wrote
  the book in it or something. I think that you can do with a few pics to drive the
  message home a little bit, but other than that, this
  is great blog. A great read. I will certainly be back.

 49. ”Do you trust me?””What are you going to do?” she asked with a half smile.”Do you trust me? he insisted.With a sigh, ”yes”.”Close your eyes.” She did so, slowly, the smile still on her lips. Taking a breath, he leaned forward and pressed his lips against hers.At first, he was merely kissing that smile. Firm, nervous. Soon, however, those perfect lips softened. Then parted slightly. Slowly, furtively his tongue tasted the inside of her lip. His gentle probe meeting no resistance, he pressed further. As he did, her lips parted more fully and their tongues met. Both sighing as their…
  https://telegra.ph/Promises-Promises-10-05

 50. I smirked as I unbuttoned the rest of my shirt. I threw it to the washing pile. My breasts fell out as I unhooked my bra. It followed my shirt to the pile. I stroked his hair and closed my eyes. His palm grabbed and squeezed my full youthful breasts. I stood him up and demanded he get naked as soon as possible… that I’d time him. I smirked enjoying the game. Before I could blink he was naked. He looked great. I was still in my school stockings and tartan skirt, my cock and his meeting like a draw bridge between us. He grabs my tits again as though he’d never seen a pair before. Maybe he…
  https://telegra.ph/The-Matriarchy—Aimme-Brodeur-10-05

 51. You looked up from the checklist and gave me the most adorable smile that said, ”I hate you” and ”I love you” at the same time. I walked around the cart and wrapped my arms around you. ”We’re just about done” you said as you looked up at me and smiled. ”THANK GOD, finally” I said as i pulled you close and faked a dramatic death on your shoulder. You broke my grip and hit me in the shoulder with the little black notepad, ”stop whining, you big baby”, ”Marines don’t whine, you just take FOR-EV-ER” I made sure I over annunciated every syllable. You rolled your eyes and walked past toward the…
  https://nc425k236211994.wordpress.com/

 52. I really don’t get involved in my husband’s business but have met many of his clients and occasionally run some errands for him. Patrick, his client, lived in a very exclusive neighborhood in a wonderful house on a large estate. He was obviously successful but I don’t know what he did or what the papers were that I was delivering to him. It was a hot day so I dressed lightly in a white sundress with the idea of going shopping at the mall after I delivered the papers. Patrick met me at the door wearing a robe. He was a big burly man in his sixties, a bit of a pot belly but ruggedly handsome…
  https://leon1021408186.wordpress.com/

 53. I knew he’d do almost anything to please them as he was struggling to make money. Little did I know what he had in mind while I was in the bathroom? The following is an account from one of the photographers in the group No sooner had the bathroom door closed behind you, your wife looked across at the owner of the studio in a nervous manner. Now she was on her own dressed in just her tiny undies with her gorgeous body on display. She could not fix her eyes through being so nervous but the owner was not going to miss this opportunity to save his credibility. He quickly suggested to her…
  https://quidity2094685.wordpress.com/

 54. ”Never seen you here before.””Do you come to this hotel so often?” I asked.”It’s a good place to observe people.””And find desperate women.””Just another appealing aspect.””Are you here with Wilson?” I pointed to the sign. ”Nah, there’s always some stupid party or reunion here. So, are you a desperate woman?” He placed a hand on my thigh.  The corners of his mouth were turned up and he kept looking me over.  I’m okay with arrogant, but this guy was really sure of himself. His ego was starting to make me nauseous. I realized that I could use him for pleasure, but I imagined the smug…
  https://bruxsa1657178.wordpress.com/

 55. Then it came to me; I remembered how excited I became reading about Vivian and Jessica. I felt like I was now Vivian.Pete spread her lips apart and began stroking into her hairy slit. His fingers paid special attention to her swollen hooded little bead. She moaned more, and louder. I undid my blanket and reached into my robe and between my legs. I probably should have put my pjs back on after showering, but I figured they would be off quick enough for my massage, so why bother. Another benefit to not wearing pjs; it’s less inhibiting for my hand to snake its way between my legs. After…
  https://succubus1341112.weebly.com/

 56. They caught on her boots and it took him some time to work the leg openings over the large boot tops. She stood there patiently, enjoying his struggle. She knew he could feel the wetness of the panties, smelling her musk. He was getting impatient to bury his face in her softness but she stood there, not helping, just waiting while he struggled with the panties. Finally he got them to her ankles and she leaned over, resting her hand on his shoulder as she lifted each foot, one by one, pulling them free of the panties while he held them firmly in his teeth. He was inordinately pleased by his…
  https://nibin662590.weebly.com/

 57. ”Okay Mom! Have a good Trip! I’ll see you on Sunday and I’ll have no More than Maybe ten parties!” i Laughed at my own joke. ” You better not be inviting any girls over either Now Bye” She closed the door and I watched her leave the front yard my 9 inch cock aching to be stroked, after i saw the car drive away i went on my laptop and well did whatever a sixteen year old boy would do when he was horny, Yes i stroked my 9 Inch cock until i exploded all over. After a good Session of Masturbating i headed downstairs for something to eat, man was i hungry ”Damn, Nothing to eat Maybe i’ll go to the…
  https://altometer8286652.weebly.com/

 58. The Vice-Principal savoured the sight of her nemesis in this sexually vulnerable and available pose, and took more pictures from several angles of her boss, who was now naked apart from her shoes, the skirt up around her waist and the large bra from which her huge tits had been extracted. Then Jacquelyn put the camera away in her bag and withdrew her favourite and largest strap-on – one which she had not had any opportunity to use on another woman for many months. She stripped off her flimsy thong and buckled the dildo in its place, over the straps of her suspender belt. The bitch’s cunt is so…
  https://darkseed2888940.weebly.com/

 59. 1.)I have always had a vivid imagination. 2.)Im a nympho with a porn addiction (thank goodness for xnxx!)3.) The more I experience the more extreme and even gross my porn selection and fantasies become. I gave up my crazy lifestyle about a year ago when I met my husband. I went from orgies to him literally overnight. He kept me so consumed working on his problems and proving to him that I wanted only him that I even fooled myself into believing I was ”cured”.I have been faithful to him throughout our relationship, although there has been plenty of temptation. Now he’s starting to…
  https://morpex601664949.weebly.com/

 60. https://www.tvelektronik.net/televizyon-yedek-parca-urun-arama-ada?body_value=Whether+your+business+is+an+escort+service%2C+companionship+service%2C+or+an+entertainment+company+there+is+no+reason+to+ever+rent+a+driver+to+drive+the+independent+contractors+to+calls%2C+houses%2C+or+occasions.+Such+a+pay+must+be+within+the+form+of+a+weekly+pay+check%2C+however+your+driver+could+also+be+an+unbiased+contractor+and+obtain+pay+for+each+shift.+They+did+collections+each+day+at+a+Denny%27s+restaurant+and+if+an+escort+didn%27t+show+to+pay+she+was+off+the+decision+checklist.+The+latter+topic+comes+near+the+subject+of+his+latest+video%2C+among+the+best+Late+Brake+Show+episodes+thus+far.%3Cbr%3E+%3Cbr%3E++%3Cbr%3E+%3Cbr%3E++Read+IRS+tips+on+independent+contractors+v.+staff+and+resolve+which+finest+describes+your+state+of+affairs.+Your+unbiased+contractors+should+drive+themselves+or+have+their+very+own+driver+to+transport+them.+That+driver+ought+to+work+for+your+business+and+not+for+the+impartial+contractors.+I+have+additionally+noticed+lately+that+so+many+of+those+impartial+escorts+are+thieves+that+I+can+not+actually+blame+these+businesses.%3Cbr%3E+%3Cbr%3E++%3Cbr%3E+%3Cbr%3E++Whether+you%27re+someone+who+is+on+a+dry+spell+or+simply+need+to+have+a+little+bit+of+enjoyable%2C+using+the+local+escorts+available+on+WorldEscortsHub+will+keep+issues+easy+Thyroid+disorder.+Thyroid+can+have+an+effect+on+the+oil+glands+and+their+manufacturing+of+body+oils+inflicting+dryness+within+the+pores+and+skin.+Production+of+important+oils+is+lowered+and+affects+skin+elasticity+and+causes+dryness.+Massage+oils+are+a+should-have+accessory+for+any+therapeutic+massage.+Using+aromas+equivalent+to+scented+oils+your+senses+are+crammed+by+a+way+of+nicely+being.%3Cbr%3E+%3Cbr%3E++%3Cbr%3E+%3Cbr%3E++Eczema+are+these+itchy+purple+spots+on+your+skin.+Atopic+dermatitis+is+de+facto+a+common+eczema+usually+affecting+the+face%2C+neck%2C+elbows%2C+wrists%2C+++%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA%D7%99+%D7%9C%D7%99%D7%95%D7%95%D7%99+-+https://sexfinder.co.il/%25D7%25A9%25D7%2599%25D7%25A8%25D7%2595%25D7%25AA%25D7%2599-%25D7%259C%25D7%2599%25D7%2595%25D7%2595%25D7%2599/++knees+and+++%D7%A0%D7%A2%D7%A8%D7%95%D7%AA+%D7%9C%D7%99%D7%95%D7%95%D7%99+%D7%91%D7%9E%D7%A8%D7%9B%D7%96+-+https://sexfinder.co.il/%25D7%25A0%25D7%25A2%25D7%25A8%25D7%2595%25D7%25AA-%25D7%259C%25D7%2599%25D7%2595%25D7%2595%25D7%2599-%25D7%2591%25D7%259E%25D7%25A8%25D7%259B%25D7%2596/++ankles.+Skin+circumstances+equivalent+to+eczema+or+psoriasis+or+atopic+dermatitis.+We+expect+that+placing+plenty+of+it+and+infrequently+is+the+secret+to+having+a+healthy+pores+and+skin.+Having+supple+and+++%D7%A0%D7%A2%D7%A8%D7%95%D7%AA+%D7%9C%D7%99%D7%95%D7%95%D7%99+%D7%91%D7%9C%D7%95%D7%93+-+https://sexfinder.co.il/%25D7%25A0%25D7%25A2%25D7%25A8%25D7%2595%25D7%25AA-%25D7%259C%25D7%2599%25D7%2595%25D7%2595%25D7%2599-%25D7%2591%25D7%259C%25D7%2595%25D7%2593/++healthy+skin+is+all+about+eating+the+precise+kind+of+food.+When+your+food+plan+doesn%27t+embody+fatty+acids+like+Omega-3%2C+then+this+protecting+layer+in+your+pores+and+skin+gets+eroded.%3Cbr%3E+%3Cbr%3E++%3Cbr%3E+%3Cbr%3E++Identical+to+we+knead+dough%2C+therapist+was+kneading+and+rolling+my+muscles.+These+invigorating+motors+work+in+synergy+on+your+body+to+chill+out+your+tired+muscles+and+refresh+your+tissues.+Massage+chairs+are+the+perfect+method+to+pamper+your+self+at+dwelling+and+even+at+work.+Massage+therapists+work+in+many+locations+comparable+to+personal+follow%2C+together+with+group+or+crew+practices%2C+hospitals%2C+clinics%2C+extended+care+amenities%2C+++%D7%A0%D7%A2%D7%A8%D7%95%D7%AA+%D7%9C%D7%99%D7%95%D7%95%D7%99+%D7%91%D7%94%D7%A8%D7%A6%D7%9C%D7%99%D7%94+-+https://sexfinder.co.il/%25D7%25A0%25D7%25A2%25D7%25A8%25D7%2595%25D7%25AA-%25D7%259C%25D7%2599%25D7%2595%25D7%2595%25D7%2599-%25D7%2591%25D7%2594%25D7%25A8%25D7%25A6%25D7%259C%25D7%2599%25D7%2594/++spa%2C+++%D7%A0%D7%A2%D7%A8%D7%95%D7%AA+%D7%9C%D7%99%D7%95%D7%95%D7%99+%D7%91%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%95%D7%9F+%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%95%D7%9F+-+https://sexfinder.co.il/%25D7%25A0%25D7%25A2%25D7%25A8%25D7%2595%25D7%25AA-%25D7%259C%25D7%2599%25D7%2595%25D7%2595%25D7%2599-%25D7%2591%25D7%25A8%25D7%2590%25D7%25A9%25D7%2595%25D7%259F-%25D7%259C%25D7%25A6%25D7%2599%25D7%2595%25D7%259F/++rehabilitation+centres+and+academic+institution+Absolute+contraindications+to+massage+therapy+include+deep+vein+thrombosis+(DVT)%2C+acute+infection%2C+bleeding%2C+and+new+and+++%D7%A0%D7%A2%D7%A8%D7%95%D7%AA+%D7%9C%D7%99%D7%95%D7%95%D7%99+%D7%91%D7%A8%D7%9E%D7%AA+%D7%92%D7%9F+-+https://sexfinder.co.il/%25D7%25A0%25D7%25A2%25D7%25A8%25D7%2595%25D7%25AA-%25D7%259C%25D7%2599%25D7%2595%25D7%2595%25D7%2599-%25D7%2591%25D7%25A8%25D7%259E%25D7%25AA-%25D7%2592%25D7%259F/++open+wounds.%3Cbr%3E+%3Cbr%3E++%3Cbr%3E+%3Cbr%3E++The+therapeutic+massage+New+Hope+PA+presents+many+well+being+benefits%2C+and+that+is+why+people+ought+to+do+that+regularly.+Our+psychological+well+being+refers+to+our+intellectual+skills+that+management+our+mind%27s+functioning.+Aging+brings+a+change+in+hormone+ranges+and+this+may+skinny+the+dermis+and+the+epidermis%2C+leaving+them+much+less+able+to+do+their+capabilities.+It%27s+the+explanation+that+not+solely+keeps+ladies+visiting+the+spa+centers%2C+but+additionally+brings+males+to+the+centers+in+search+of+flawless+skin%2C+which+they+really+deserve.%3Cbr%3E+%3Cbr%3E++%3Cbr%3E+%3Cbr%3E++In+the+event+you+liked+this+information+and+also+you+wish+to+obtain+more+information+about++%D7%A0%D7%A2%D7%A8%D7%95%D7%AA+%D7%9C%D7%99%D7%95%D7%95%D7%99+%D7%91%D7%92%D7%91%D7%A2%D7%AA%D7%99%D7%99%D7%9D+-+https://sexfinder.co.il/%25D7%25A0%25D7%25A2%25D7%25A8%25D7%2595%25D7%25AA-%25D7%259C%25D7%2599%25D7%2595%25D7%2595%25D7%2599-%25D7%2591%25D7%2592%25D7%2591%25D7%25A2%25D7%25AA%25D7%2599%25D7%2599%25D7%259D/++i+implore+you+to+pay+a+visit+to+our+own+web+site.&shs_term_node_tid_depth=All&field_markalar_tid=All&model=

 61. Wow! This can be one partcular of thee most helpful blogs We’ve ever arrive across on this subject.
  Actually Great. I am also a specialist in this topic so I can understand your hard work.

 62. I am very happy to read this. Thiis is the typoe of manual that needs too
  be given and not the random misinformation that’s at the other blogs.

  Appreciate your sharing this best doc.

 63. My spouse and I stumbled over here by a different
  web page and thought I might check things out. I like what I see so now i’m following you.
  Look forward to finding out about your web page repeatedly.

 64. Howdy are using WordPress for your blog platform?
  I’m new to the blog world but I’m trying to get started and create my own. Do you need
  any html coding knowledge to make your own blog? Any help would be really appreciated!

 65. Thanks for your strategies. One thing I’ve goot noticed
  is that banks and financial institutilns know the dimensions and spending habits of consumers and also understand that the majority
  of people max outside their own credit cards around the holidays.
  They properly take advantage of this particular fact and
  commence flooding your own inbox along with snail-mail box with hundreds of Zero APR
  credit cards offers shortly after the holiday season closes.
  Knowing that if you’re like 98% of Amerrican community, you’ll hop
  at the chance to consolidate personal credit card debt and switch balances for
  0 apr interest rates credit cards.

 66. Wow! This can be onne particular of the most helpul blogs We have ever arrive across on this
  subject. Basically Great. I am also a specialist in this topic therefore I can understand your hardd work.

 67. Right here is the perfect website for everyone who would
  like to find out about this topic. You know so much its
  almost tough to argue with you (not that I really will need to…HaHa).
  You definitely put a new spin on a topic that has been written about for many
  years. Great stuff, just excellent!

 68. So do I, for that matter. How about Saturday?””Works for me. Let me check with Jill and get back to you.”The twins seemed to like the two wooden dump trucks I had made for them even without sound effects. I noticed that they were careful to say ’thank you” under Kim’s watchful eye before scampering off to play with them. Jill and Ed had that odd lawyer thing going where they can beat each other’s brains out all day and then be friends as soon as the whistle blows. Good friends, good food, and some good wine made for a really great evening. Kim called me a couple days later.”So,…
  https://telegra.ph/Share-the-road-part-3-10-12

 69. Ithank for bad and good coments andwill write more stories if you all wouldlike me to go on. If you would like itplease email me to do so. If not I guessI will stop writing. Next morning I got up my mother wasalready out of bed and I could hearher doing something in the kitchen. Iwalked there naked and she didn’thear me sneaking behind her. She wasjust so sexy in her night gown that she was wearing and her ass wasinviting me. I grabbed her from herstomach and slid my cock in herpussy. ”My god, you scare…..d me! But don’tyou dare take that cock out of me.Fuck me…
  https://telegra.ph/sexy-moms-taste-final-part-10-12

 70. I do not even know how I ended up here, but I thought this post was good.

  I don’t know who you are but certainly you are going
  to a famous blogger if you are not already 😉 Cheers!

 71. She desired, no needed, no craved stimulus, stimulus of any kind. When Susanna pulled off her blindfold, Julie looked into her eyes and started to cry. ”Mistress, what did I do wrong, I’m sorry mistress, what can this slut do to please you?”Susanna smiled, although she wanted her training to continue for another couple of hours, maybe this would be enough. ”It’s OK, slut. Calm down.” She said as she gently massaged her nipples as she removed the clips. ”You did nothing wrong. A nurse is calling about your mother. She is not doing well and she needs to speak with you. I want you to gather…
  https://telegra.ph/Teacher-Teacher-chapter-10-10-12

 72. I grasp both her thighs and pull her down until she is squatting over my face, once I can reach I start to lick and suck her pussy.She moans in delight at my ministrations as I suck the discharged cream from her cunt, slurping her delicious nectar into my mouth, savouring her wonderful flavour. I moan into her pussy, relishing in the wonderful attention of Maureen feasting noisily on my clit, doubly intense now I am eating out Alice. Jo kneels beside me, taking one of my nipples into her mouth, drawing the tightening puckered teat between her lips and wiggling her tongue back and forth…
  https://telegra.ph/Our-liberating-holiday—Part-4-10-12

 73. Okay?”Lori stopped sucking very suddenly. She stared up at George, wide-eyed. ”You want me to suck your cock after it’s been up my ass? You must be kidding!” . George took her head in his hands and stared back at her. ”I was told that you would go around the world. Mouth, pussy, ass and mouth. When you go around the world, you end up where you started off, okay? Look, they told me you’ll do just about anything. That’s what I’m paying you for.” They held the stare for a long while, in silence. Lori thought about the money in her purse. Finally, she asked, ”Can I take the condom off so you…
  https://telegra.ph/Wife-Mother-Hooker-10-12

 74. The trick was to threaten lawsuits, not violence. They wouldn’t want to risk a lawsuit and they would usually pass the buck to their superior. ”You lay one hand on me and I’ll sue you and this company for every cent it’s got!”The guard advanced on him. Paul stood his ground and tried to hide the fear he felt. The man was huge; he would have dwarfed even Paul’s old body. But he seemed to be twice as tall as Paul’s new half-female body. ”Are you going to leave?””No. I demand to speak your boss.””Fair enough,” said the guard and without any warning picked Paul up and put him over one…
  https://telegra.ph/DNA-2-Chapter-2-10-12

 75. I could tell good times were ahead.On the next what was to be a party night Sue was having her period and a bad case of PMSSo we all just sat around, talked and had a few drinks.As usual the talk turned to sex.Sue asked Frank if he had enjoyed watching me fuck her in the ass. He admitted he had and planned on doing her back passage sometimes.”Not unless I can do you first.” she said.”What do you mean?” he asked.”I have this strap on I use on hubby sometimes.” she answered. ”He likes a good anal probe occasionally and bought this for me a while ago. The rod is bigger…
  https://telegra.ph/Sue-Frank-and-I-MFM-2-10-12

 76. I know this if off topic but I’m looking into starting my
  own blog and was curious what all is required to get setup?
  I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny?
  I’m not very web smart so I’m not 100% certain. Any suggestions or advice would be greatly appreciated.

  Cheers

 77. I ignored them. I needed to get to the hotel. Pushing myself back up I flashed my asshole at a small crowd and heard a scream then rapid footsteps. ”OI! What the fuck man!”I thought I was about to be attacked but instead someone from the sauna had run out with a robe which he was trying to push my arms into. I fought him off and staggered off, scraping my shoulder against the brick wall of the shop next door. He tried again and managed to hang it from my shoulders and tie the belt around my waist. Using the wall as a support I made my way along the road. Heads turned to see me and…
  https://telegra.ph/Possessed—Part-IV-10-12

 78. I smiled – it was the young professional from the first email. He came down the last three steps and we walked toward each other, I tried to say something in greeting but it came out a squeak. I tried again holding out my hand, ”I’m Katie”. He took my hand – he must have felt my shaking – and led me to the bed. ”You sure you want to do this?” He askedI stammered a shy Yes and guided his hand to my wet panties. ”I need it”. He began stroking my sodden pussy through the sheer fabric, with his other hand he guided me down to sit on the bed. I looked up at him and he bent his head and we…
  https://confiteor3338709.wordpress.com/

 79. Back in college, they played a game every week. They all decided to play a game before the bachelorette party. Each member of the foursome is well stacked with thin firm figures and just notable tight abs. They are wearing matching tennis shirts and miniskirts. Cynthia is a bubbly beauty with a sun kissed tan and curly blond hair. Jade is alluring Asian girl with a nice narrow behind and short brown hair. Ayesha is a glamorous golden brown beauty with long black pigtails. Priya is an enchanting shapely slender Indian with long black hair. The wedding planer, Bonnie joins them. She is on…
  https://vespering3108524.wordpress.com/

 80. The athlete grimaced and moaned. It made me harder seeing him how pleased he was.”Brad,” he said extending his hand, ”This is Bill and Phil,” nodding at the two cock-worshipers.”Mario,” I managed to say, still trying to overcome my trepidation.As I was standing next to the lustful trio stroking Brad’s left ass cheek, Jake came from behind and stroked my ass. He was so close, his body touched mine. He reached around and held my hard cock. I leaned against him trapping his cock between my crack and his belly. He rubbed against me while stroking my stick gently. He was hairy but…
  https://vaidtelary8067213.wordpress.com/

 81. Awe I need to sleep my parents are coming today and spending the night..And I know your not there so I will write you a little visual thing that I do want to have morning sex but my partner is sleeping. Partner is you;)Man: My dick is hard now baby.. Go on[b]girl: We are just laying in bed and I’m naked from the night before. You have boxers on. I wake up and see your back to me so I cuddle up nice and close and hold you tight. I reach down and start to massage your cock. You start to stir and push your hips up while your sleeping so I stroke harder. I’m getting excited to see the…
  https://bacterigerm9311454.wordpress.com/

 82. I was eighteen at the time and living home.I had a job at a convienece store. This man , around 37 or 38 , began coming in late, just before closing time, and would talk briefly with me. This went on three or four times per week for a couple of weeks. One night he asked me what I was doing after work, and asked if I would like to hang out, and have a few beers with him.Though I was pretty naive, I sensed an intrest by him that his intentions where more than just friendly. I felt a jolt of excitement go through me and quickly accepted. I wrapped things up and left the store. I followed him…
  https://peabadytum9204466.wordpress.com/

 83. I always make sure to do the shopping around the time he comes in to sit in the cafe to eat his lunch. His strong black body looks like it will rip through the business suit he is wearing. This time he catches me watching him. He smiles at me and rubs his hand on his thick cock so I can see how big it is through his pants. Shocked that I was caught I continue my shopping.I feel a hand reach up and grab my hair and you whisper in my ear, ”Did you like what you saw? ” he said to me.My heart is beating faster, I can t believe he is standing behind me. I feel him reach under my skirt and…
  https://cexygirl445845.weebly.com/

 84. She was only cumming. Huge waves of cum rolled over and over her again and again. She could feel her bodily juices flow over her fingers as she stuffed them in her vagina as far as she could. Her clit instantly became ultra sensitive and she had to stop stroking it in time to my thrusts. She could feel her nipples, hard as cherry pits, and she ached to have me stroke them. Rubbing them over the sheets was all she could manage with my weight resting on her. Over and over she orgasmed. Then I slammed a long powerful lunge that drive her thighs onto the bed. She felt a forceful swelling in…
  https://bourgeoisie1008906.weebly.com/

 85. ”Do you like broccoli?” Sara asked.”Sara, I was born and raised on a farm in the country, we ate whatever momma put in front of us. I eat everything.”Sara smiled, ”Oh, you do, do you? And you’re a farm boy too?” Eddie blushed, then went on talking about growing up on the farm, baling hay, cutting corn, raising cattle. The more he talked, the more comfortable he became, and the more Sara was attracted to this down to earth country farm boy. They checked out and headed towards their vehicles. Halfway there, Sara’s Jersey girl assertiveness kicked in. She stopped. ”Look, I barely know you…
  https://zingiber8231815.weebly.com/

 86. In the week after all was arranged for my new job in Savannah, I had seen a solicitor and had him draw up a separation agreement as a prelude to divorce, in the agreement I asked that our home should be sold as soon as possible with the proceeds split equally, everything else would be apportioned by ownership, I had no wish to embarrass Amanda by suing for divorce on the grounds of adultery I hoped we could divorce amicably after a 2 year separation.One evening I sat Amanda down and gave her the agreement and asked her to read and sign it, she sat silently and read it several times, when…
  https://telegra.ph/should-never-have-said-it-final-10-14

 87. Have you ever considered publishing an e-book or guest authoring on other websites?
  I have a blog based on the same ideas you discuss and
  would love to have you share some stories/information. I
  know my visitors would value your work. If you are even remotely interested, feel
  free to shoot me an email.

 88. Plus, you don’t seem the jealous, intimidated type.””Here, you can help,” said Laura, and let Brenna undo a few of the buttons on her top. As Brenna looked at her, she laughed and gave her a big hug.”See, fun!”Laura had on a plain white bra that seemed to de-emphasize her bosom. She stepped out of her jeans and was wearing plain white panties.”Your undies are so much cuter,” said Laura.”Um, thanks,” said Brenna.Ellen came up behind Brenna and Maria came behind Laura, and they unhooked their bras. Slowly they were pushed off of the girl’s shoulders.Katerina now stepped…
  https://telegra.ph/The-Erotic-Adventures-of-a-Bride-To-Be—Part-Two-10-14

 89. Naturally she put her arm around his shoulder. She didn’t know what he was doing, but she thought he was going to take her to where all the commotion was occurring.Terry looked at Kevin’s face. Then, slowly, he sank to his knees, and gently lowered her into the water, fully clothed. Terry squealed and beat on Kevin’s chest. By that time Pam saw what Kevin had done, she was already at her sister’s side, helping her stand up. Pam was furious but Kevin, Amy and Martin were laughing. Terry splashed Kevin. Pam said, ”I’m gonna beat your ass, you motherfucker.” ”Lighten up, Pam,” Terry said…
  https://telegra.ph/Golden-Ass-10-14

 90. Everyone was invited, among the pairs gliding along in gentle waltz you could occasionally detect a familiar face; there was Rita Hayworth, dancing with some lucky guy. Sophia Loren, with her partner. The long-legged Cyd Charisse moving with unmatched grace, except for Ginger Rogers and Fred Astaire, of course. Even Marilyn Monroe was there, getting a lot of attention with JFK. But it was me, who danced with the most adorable of them all…Audrey blinked her huge, brown doe-eyes and smiled. The gown she was wearing was the one from Sabrina; a tight corset and a big flowing skirt, all in…
  https://telegra.ph/Audrey-Hepburn-10-14

 91. She was wearing the classic schoolgirl outfit. From the toes up she wore knee high white socks, a black and red plaid skirt that draped over the stool, and a white tank top without a bra highlighting her clearly erect nipples and small breasts. She even polished the outfit off with pigtails and a ribbon. It was the sexiest outfit I had ever seen. It was obvious that she was intentionally dressed like a slut and the truth is… I absolutely fucking loved it. The problem is, there is no way Stacey was not going to notice as well. Trouble was brewing. Renee was sitting there eating a bowl of…
  https://testtest2137489.wordpress.com/

 92. She didn’t even realize that his mouth had left her nipple until its assault began on her other one. A fresh ripple rushed through her as this breast finally got the same attention its twin had been receiving. Then she felt it. Just a gentle touch at the base of her pussy. Just pressed there, touching both lips, but not moving. How she wanted it to move upward and into her pussy, but it didn’t. Slowly she began to rock forward hoping to push it into her. But as she moved it moved with her. As she began to rock forward again the lips on her nipple were replaced with biting teeth on the…
  https://knuckledust155401.wordpress.com/

 93. Admiring the hard work you put into your website and detailed information you present.
  It’s awesome to come across a blog every once in a while that isn’t the same unwanted rehashed material.
  Great read! I’ve bookmarked your site and I’m including your RSS feeds to my
  Google account.

 94. I lay heavily on her firm body, pressing my mouth aganist her lips. I press hard on the front of her silken body; I knew it would be only seconds before I feel a response from her pussy. In a short-time, Wendy was feeling the urge from within herself, she pushs her pelvis aganist me, trying to writhe her thighs aganist my thighs, trying to get pleasure by pushing her belly to and fro aganist me. Suddenly I roll off of her to one side, she sees my expression change. My face now has a leer. My hands start to caress between her thighs rubbing her pussy. My hot hands caressing her smooth naked…
  https://dimonbrz7465828.wordpress.com/

 95. Lisa is a sexy little plumper blond, 5’8″ tall with a 40DD-34-38 body that looks so hot in a t-shirt and shorts. I have lived next door to her for 4 years, and we have gotten to be pretty good friends. I often fantasize about us being more than friends, but she hasn’t shown any interest in me in that way, and I don’t want to make things uncomfortable between us if she’s not interested in me sexually, so I don’t push the subject. We spend many weekends lounging around my pool drinking beer and talking about all the things that piss us off at our jobs. We have a lot of fun together, and it gives…
  https://belizard4250750.wordpress.com/

 96. Her skirt rides up above her ass and I have full view of he perfect ass and dripping wet pussy. I raise my hand up and come down on her ass with a loud slap. It leaves a nice big red hand print on her. She cries out ”Thank you sir”I repeat the slap on her ass a couple more times until her entire bottom is red. Amiee turns back around and kneels on the floor in front of me again with her back leaned up against the bed. I take a fast glance at the window and Tom is staring with utter amazment on his face. I move my cock close to Amiee’s mouth and she opens up without a second thought…
  https://pheasant4785689.weebly.com/

 97. I sheepishly replied ”Hi”.”What your name” she asked. ”Sarah”, I replied.”That’s cool we have the same name.” She continued talking and as I started to relax realizing that she didn’t recognize me I started to open up and talk back. After our nails were done Sarah Asked if I wanted to shop with her. I looked at Jenifer and she said, ”go ahead sweetie”. We were off and after visiting several stores we went into a teen store. After looking for a little while Sarah lit up saying oh this is so cute ”you have to try this one on”. It was a light pink dress that flared out at the…
  https://patab6900093.weebly.com/

 98. Her hair fell in her face, and she went to push it away, only to find her arms weren’t quite up to such an arduous task. So instead, she let them lie at her sides, hands spread wide on the sheets.The Doctor, barely breathing any harder than usual, looked over at her, eyebrows raised. ”What, the orgasm you just had? It was annoying?””No, you idiot,” she said without any real heat as she kicked the sheets away from her body. Outside, one of the blizzards the planet of Nix XV was famous for raged, but inside the room, Amy was almost uncomfortably hot. Whether that was from the fire…
  https://knifering3560663.weebly.com/

 99. Erin was visiting her cousin Berri in Philadelphia from Atlanta. They where complete opposites, Berri being a prissy, feminine girl, and Erin a rough, saggy jeans wearing, tomboy their whole lives. It wasn’t until they found out through their parents that they shared an attraction to women that they became good friends and decided to spend the summer together.”Erin, there’s nothing wrong with meeting females on the party-line. In fact, that’s how most of the lesbians here in Philly stay connected. Look, I’ll call and you can just listen.””Aight B, but I can’t guarantee a damn thang…
  https://primitial5241083.weebly.com/

 100. Thanks for another excellent article. The place else mmay just anyone geet that type of inflrmation in such an ideal way of
  writing? I’ve a presentation next week, and I’m at the search foor
  such information.

 101. Thanks for thhe publish. My partner and i have usually seen that many people are
  eager to lose weight because they wis to look slim and attractive.
  Nevertheless, they do noot generally realize that there are other benefits just for losing weight
  in addition. Doctors aassert that obese people suffer fromm a varity of diseases that can bbe perfectrly attributed to their own excess
  weight. The good news is that people who are oveweight
  and sufferding from diverse diseases can reduce the severity of their illnesses
  by losing weight. It is possible to see a steady but noted improvement in healh whenevver even a negligible amount of weight reduction is reached.

 102. We are a group of volunteers and opening a new scheme in our community.
  Your site offered us with useful info to work on. You’ve done an impressive activity and our entire neighborhood shall be thankful to you.

 103. When some one searches for his essential thing, thus he/she wishes to be available that in detail, therefore that thing is maintained over here.

 104. Hi tһere! Тhis is kіnd of оff topic but I neeԀ some hеlp
  from аn established blog. Ιs it harԀ to set up y᧐ur own blog?
  I’m not very techincal but I can figure tһings out pretty fаst.

  I’m thinking aЬoսt creating my own Ƅut I’m not sure
  where to begin. Do you have any tips or suggestions? Τhank you

  Also visit my web рage – сайт mostbet

 105. I do like the manner in which you have framed this particular matter plus it does indeed give me a
  lot of fodder for consideration. Nevertheless, through everything that I hafe experienced, I simply
  just trust as the feedback pqck on that men andd womwn continue to be on point annd
  not start on a soap box associated with the news of the day.

  Still, thank you for thiis superb point annd whilst I can not necessarily concur with this in totality, I regard thee standpoint.

 106. When someone writes an paragraph he/she keeps the image of a
  user in his/her brain that how a user can understand it.

  Thus that’s why this post is amazing. Thanks!

 107. I have a friend named Antonio. He’s a bronze skinned latin male and , like myself, very well built. We are both 25 yrs old and really into fitness. He’s got blackbelts in the brazilian martial art Capoeira, and Jujitsu and I have ones in Taekwondo and Jeet Koon Do and we both have bachelor’s degrees in kinesiology, imagine that. So you can see why we hit it off so well. And, just being honest here, if I do say so myself, we are both strikingly good looking,(sometimes that can be a curse, but that’s another story) we are both professional models, thats actually how we met ,working for the same…
  https://telegra.ph/Antonio-10-22-2

 108. She is horrified at herself, that at some level, she is enjoying this. ” Good girl,” I grunted, leaning further into her to drive into her even deeper. The thrusts became more brutal, and both my hands roughly tilted her hips up towards me, opening her legs wider. She screams, trying so hard to be quiet and fearing for her life. She knew she would do anything for me now, just to get away. She had to admit to herself that at one level, this barbaric rape did feel incredibly good; her fantasy-come-true is even better, and darker, than she could ever have imagined. Then the thrusting stops;…
  https://telegra.ph/Fear-of-Intercourse-10-22

 109. Do not worry about the expense; I have an account with this tailor, so all monies are taken good care of. Now, be off with you, and I’ll see you at dinnertime. Meet me in the dining room at, shall we say – seven tonight.” Camorra stood, indicating to Benjamin he was dismissed, and the boy hurriedly scrambled to his feet, bowed slightly, and made for the door, stuttering garbled thanks as he did so. Smiling, his master patted him genially on the shoulder and sent him on his way. With the boy dismissed, Camorra returned to his chair and turned his brain to the other problem. Sometime he was…
  https://telegra.ph/Camorra-Chapter-3-10-22

 110. The thruway is loud with the windows down, the radio is blasting and I’m feeling windburned. When I pull in your driveway and turn off the ignition it’s silent. I take a couple slow deep cleansing breaths and calm washes over me allowing the anticipation of what is to come to come forward in my mind. A small smile spreads as I open the car door and step out into the heat reflecting off the driveway. I do a few stretches and grab the small gym bag from the back seat and unzip it before walking up to the door. It opens as I reach up to knock. You’re dressed as requested, loose shorts (no…
  https://telegra.ph/Jackie-Surprise-10-22

 111. Or was it a whimper? The morning sun had worked it’s way around to the front of the house, and was shinining directly on Millie’s pussy. ”Tommy, have you ever had sex with a girl?, Millie asked. I didn’t answer right away. I needed to be careful, and not say anything about Sis, and I. ” Mmmmm that feels nice and warm down there, but it’s already pretty warm there though. It’s OK Tommy, you can tell me, I wont breath a word to anyone” Millie said after a long pause. I answerd after another long pause. Well I’ve eaten a couple girl’s pussies, and jacked off a lot, a whole lot, and I’ve had…
  https://deadlight4735592.wordpress.com/

 112. Greetings! This is my first visit to your blog! We are a collection of volunteers and starting a new
  initiative in a community in the same niche.
  Your blog provided us beneficial information to work on. You have done
  a outstanding job!