Löpbandet invigt

För någon vecka sedan kom ett 95 kg tungt paket levererat till vår carport. Det var löpbandet som vi hade beställt några dagar innan. Jag har haft fullt upp med annat, men nu är de sista skruvarna iskruvade. Därmed blev löpbandet invigt och jag kände stor lycka av att äntligen äga ett alldeles eget löpband!

Jag älskar ju att springa i skogen, det är då jag mår som bäst. Men nu kommer den mörka perioden och jag gillar inte att springa själv i skogen när det är mörkt. Ofta brukar det bli en till två löprunda/or mindre i veckan, just på grund av det på vinterhalvåret. Men förhoppningsvis får jag till löppass på löpbandet istället. Perfekt även till tokregniga dagar eller när skogen är isig.

En av sönerna rehabtränar och även han önskade sig ett löpband. Jag har placerat löpbandet vid fönstret, så att jag kan se naturen när jag tränar iallafall. Jag vill ju aldrig ha lurar i öronen när jag springer i skogen, eftersom jag vill ”höra” naturen och även höra om ett djur eller en människa är i närheten. På löpbandet kan jag istället börja lyssna på musik och poddar. Det kommer att bli en ny upplevelse för mig.

Vårt träningsrum växer fortfarande fram. Löpbandet är en välkommen dröm här inne. //Vickan

Löpbandet invigt

Löpband Nordik Track

Utsikt över altanen

Treadmill

95 kilos kartong… Den gick knappt att rubba. Fick öppna kartongen och bära in delarna för sig.

Nordic Track löparband

Tydliga instruktioner (bättre än Ikea😉) på hur man skulle skruva ihop löparbandet.

Skruva ihop löparband

1 kommentar

    Berätta vad du tycker

    Din e-postadress kommer inte publiceras