Vårt träningsrum växer fram

Vi är ju en familj som tränar väldigt mycket, alla fyra. Det har inte funnits någon klockren plats att köra mina cirkelpass, styrketräning eller rehab på. Minsta sonen har tyvärr kört rehab länge pga av en lår-/höftskada och har önskat ett träningsrum (samt ett ställe där han kan trixa med boll i vinter). Då vårt förråd var överbelamrat, så var ett av mina sommarmål att rensa-rensa-rensa och se till att halva rummet i den gamla sommarstugan som står på vår tomt, skulle bli träningsrum. Andra veckan på semestern var det molnigt, så då bestämde jag mig för att ta tag i detta. Halva rummet är tömt, övriga rummet är det ordning och reda i med lagerhyllor. En målare har varit här och målat/tapetserat träningsdelen. Fotot på tapeten tog jag när vi var på safari i Tanzania för några år sedan. jag älskar det där trädet. Känns underbart att kunna träna och se denna bild samtidigt. Eller att stå vi fönstren och blick ut över trädgård och altan. Vårt träningsrum växer fram och det känns så fantastiskt kul och bra. Nu behöver jag inte belamra tv-rummet med mina träningssaker längre. Nu kan vi alla gå iväg några meter och få träna avskilt, spela vilken musik vi vill och bara njuta av att ha väldigt nära till ett eget ”gym” och träningslokal!

Jag hoppas och önskar att vi snart kan fylla på med en skivstång med fria vikter, några kettlebells, en softstep, en crosstrainer och sonen vill ha en pullupstång. En likadan grå zebramönstrad yogamatta till skulle bli perfekt bredvid den som redan ligger där,

Ett annat rum i vårt hem som vi alla älskar är vår träningsgarderob. En walk-in-closet bara för träningskläder.  Här hittar du ett inlägg om den. //Vickan

Vårt nya träningsrum

Förvaring för träningsredskap behöver kluras ut, så inte allt står på golvet.

Vårt träningsrum växer fram

Fönsterventiler, lampor (taklampa finns), sladdar, elementet… Vi har lite kvar att fixa, men det är definitivt träningsbart redan nu!

Vårt träningsrum växer fram

Vi önskar byta ut motionscykeln mot en crosstrainer.

Utsikt från motionscykeln

Wilma och Louise

Träningsredskap

Eva Solo vattenflaskor

Life in a happy way träningsrum

3 kommentarer

    Berätta vad du tycker

    Din e-postadress kommer inte publiceras