Tvungen att njuta lite mer

Först en promenad med mannen och sedan en kortare löprunda. Jag liksom var tvungen att njuta lite mer av höstsolen. Guldgula björkar mot den blåa himlen gjorde att det såg ut som svenska flaggan. Varje sommar säger jag att det är den bästa årstiden, men så kommer vackra och krispiga hösten, klara och rimfrostiga vintern och sedan efterlängtade ljusa och färgglada våren… Alla årstider har verkligen sin charm och det skulle nog inte vara så kul med samma årstid året om. Men den årstiden som har minst minus är dock sommaren. Slask, snömodd, mörker, halka, kallt regn… Jag är en solmänniska helt enkelt. Kanske därför som gult är en av mina favoritfärger. //Vickan

Höstlöpning

Tvungen att njuta lite mer

Salomonrunning

Skogslöpning

Höstträd

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras