Lövhjärta

En träningsfri dag som gav ro i själen (även utan tränings faktiskt!!). En skogspromenad innan mörkret kom och jag fick inspiration att göra ett lövhjärta av vackra asplöv. Ibland behöver inte påfyllnad av energi vara mer avancerat än så. Hitta små saker i vardagen som DU mår bra av och som ger DIG energi. Det kan vara en promenad, lösa ett korsord, äta en chokladboll, se Pretty Woman för 129:e gången, hänga tvätt, skriva dagbok, rensa i trädgården, lyfta vikter, baka bröd, träffa en vän, tända ljus, skriva ett mail till en vän, titta på foton eller pusta fönster. Allt som du kan må bra av – gör mer av det. Allt som du inte mår bra av eller som tar energi – ta bort, förminska eller hitta ett annat sätt. Vissa saker måste dock göras, men gör då något som ger energi strax efteråt. Vi har ett val att lägga vår energi på saker som ger energi eller som tar energi. Gör ett val som du mår bra av! //Vickan

Lövhjärta

Skogspromenad

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras