Jullöpning i Trysil

Vi firar julen i finaste Trysil. Just nu är det magiskt vackert med mycket snö både i terrängen och på träden. Det är verkligen underbart att få fira jul med mycket snö ute. Min vintrigaste löprunda på mycket mycket länge. Det var vackert och alldeles underbart. Är det julhelg så är det, då åker tomteluvan på. De blev alltså jullöpning i Trysil denna jul. Förra julen hade jag tre lager mindre kläder på mig och underlaget var istället sand, eftersom vi då firade julafton på Sri Lanka.

Jag använder inte mina dubbskor speciellt ofta, då vädret på hemmaplan inte riktigt kräver dubb… Tyvärr fick jag skoskav efter bara 1,5 km, då jag nästan var längst bort. Efter 4 km kunde jag springa in i stugan och byta skor, till mina vinter-Asics och sätta på broddarna på dem. Sedan blev det 2 km till – utan skoskav. Skönt! Det är mycket upp och ner när man springer här. Det blev en tuff runda, där skorna sjönk ner i snön på vare steg jag tog. Luften är helt magiskt fräsch. Det kändes fantastiskt att andas in frisk och krispig fjälluft.

Snödjupet är ca 1 meter i terrängen. Snön på träden gör att det ser vackert Disneylikt ut. Ett fredagshopp passade perfekt. //Vickan

Jullöpning i Trysil

Snöiga träd

Vinterlöpning

Asics dubbskor

God jul från Vickan

Asics Gel-Nimbus 21 winterized

Snödjup

Fredagshoppet

Suuntorun

Löprunda i Trysil

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras