En resesammanfattning från Sri Lanka

Det blev många inlägg om Sri Lanka här på bloggen under vår resa. Jag har fått frågan om jag inte kan skriva ett sammanfattande inlägg med länkar, så här kommer alla länkar längst ner i detta blogginlägg.

Jag har så fantastiskt många underbara minnen, erfarenheter, upplevelser, utmaningar, Kodak moments, Runners high, gemenskap, matupplevelser, naturupplevelser med mig från denna resa. Jag kan med hela hjärtat rekommendera Sri Lanka som resemål.

Hikkaduwa beach

Tyvärr har jag även en starkt negativ upplevelse från semestern, då min pappa hamnade allvarligt sjuk på sjukhus i Matara. En erfarenhet som gav många tankar om livet, mycket kärlek och där vi insåg hur fantastisk lokalbefolkningen är! Tuk-Tuk chaufförerna som stannade kvar och väntade på oss utanför sjukhuset under alla våra besök på dagarna, städerskorna på hotellet som hela tiden frågade ”how is pappi”, sjukhuspersonalen som gjorde så att vi fick komna och gå som vi ville, hotellägarna som engagerade sig i att vi skulle må bra i alla tårar och oro, vår guide Zuhdhi under rundresan som besökte sjukhuset ihop med chauffören. Många fina minnen i det jobbiga. Och så fantastiskt skönt när det vände och pappa började friskna till igen. Det var extra fint att vi var hela familjen på plats, båda mina systrar med familjer och min mamma❤️. //Vickan

Sjukhus Matara

En resesammanfattning från Sri Lanka

Bilden ovan och bilden under är tagen av @josahananon (Instagram).

Det gäller att skydda mobilen mot vågskvättet när man går på strandpromenad… 😆

Strandlöpning

Sand

Här nedan kommer länkar till alla inlägg från denna resa. Det finns även en massa bilder på instagram under hashtagg #VickanSriLanka.

Fredagshoppet på Lion Rock

Löpning på Hikkaduwa beach

Strandpromenad

Morgonlöpning till fiskmarknaden

Bad i stora vågor

Turtle beach i Hikkaduwa

Löpning med solnedgång

Strandlöpning på Pamunugama beach

Negombo och Colombo

Fredagshopp i Coconut Garden

Jag har gjort surfdebut

Barfotalöpning på Meddawatta beach

Sista löpningen på Sri Lanka

Surfing i solnedgång

Rundresa Sri Lanka – del 1

Rundresa Sri Lanka – del 2

Nu är denna resa över och vågen spolar över min text på stranden.

Sri Lanka i sanden

6 kommentarer
 1. Fantastiskt fina bilder, gripande berättelse och grymt bra med alla länkar samlade!
  Inläggen om dina resor är verkligen inspirerande och drömmande. Du skriver levande liksom!

  1. Åhhh, tack snälla Sara! Jag älskar att upptäcka nya saker, så det är inte svårt att skriva om det då heller. Är jätteglad att min känsla verkar förmedlas vidare! Kram Vickan

 2. Alltså alla dina bilder… 🙌🙏👊👍
  Sån tur att det verkar ha slutat väl för din pappa💛.
  Samlingen länkar är fantastisk. Jag hoppas verkligen att jag har möjlighet att åka till Sri Lanka. Till dess njuter jag av dina bilder och text. Kramar Pillan

  1. Ja, stor lycka att allt slutade bra för pappa! Kul att du gillar mina samlade länkar. Jag älskar att föreviga härliga minnen med bilder! Kram Vickan

 3. Fantastiska bilder och vilken resa ni har gjort! Kanon med alla länkar på ett ställe. Har sparat inlägget bland mina favoriter.

  1. Tack! Vad glad jag är att du gillar bilderna och att jag samlat alla länkar. Hoppas att du får möjlighet att komma till Sri Lanka. Det var ett så vackert land! Kram Vickan

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras