Vi sprang visst ett hjärta

Idag sprang vi mellan Kajen (Torshag) och Mela. Traillöpning på nya stigar för mig. Tänk var härligt att upptäcka nytt i närmiljön! Faktiskt den klurigaste mil jag sprungit. Vi fick gå vissa partier. Stenigt, rotigt, kuperat, smalt, lutande och VACKERT. Och tro’t eller ej (när det var så otroligt ”trailigt”), men mannen hade bestämt turen. Han behövde reka inför en vandring med skolan. Det blev kartpauser, vattenpauser och fotopauser. En mycket lugn mil, men ändå trötta ben. Och när jag såg i Suunto-appen efteråt visade det sig att vi sprang visst ett hjärta❤️!!

Nu är jag en mycket trött Vickan. 4 milrundor denna vecka: Onsdag 11 km trailpw, torsdag 13,5 km traillöpning, lördag 11 km traillöpning i spöregn och söndag 11,2 km traillöpning. Så härligt med en massa friskt luft, naturupplevelser och många mil i benen. Riktigt skönt att köra baksida lår och vader på båda benen med massagekudden efteråt! Benen blev som nya😃!

Dagens runda visar jag på IGTV (@life_in_a_happy_way). Härligt att jag fick till ett Länge Leve Loppet även denna söndag! Jag håller tummarna för en stuga i Idre… //Vickan

Varning för bildbomb…

parlöpning

Kajen - Torshag

Älska naturen

Trailstig

Salomonrunning

Bengtgölen

Traillöpning

När vi kom fram till Mela fanns dessa skyltar. Lite roligt att det var skyltat till Hjälmarsösjö, där jag sprang i torsdags. Aldrig hört talas om det tidigare och nu ser jag det ”överallt”.

Mela

Glottern

Glotternskogen är bra fin!!

skoggstigar

skogsstigar

Jag har ALLTID kompressionsstrumpor när jag springer. Det gör att mina benhinnor mår finfint, även efter en vecka med drygt 4 mils löpning.

Trailrunning

Trailrunning

Sista 10 min kom regnet. Strax innan bilen vräkte det fullkomligt ner. Vilken tur vi hade ändå!

så kom regnet

Vi sprang visst ett hjärta

Otroligt skönt att få baksida lår och vader masserade med lite värme. Älsk på den hemmalyxen!

Massagekudde TrendRehab

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras