Sista semesterdagen

Jag skulle ha börjat jobbat i måndags, men tog tre semesterdagar denna vecka för att få fler friska dagar denna sommar. Det kändes som ett riktigt bra beslut, för dessa tre extra dagar har varit innehållsrika, minnesvärda och riktigt riktigt bra. Sista semesterdagen innehöll frukost i solen ute på altanen, 7 km skogslöpning med efterföljande styrka hemma, långdusch och sedan utflykt till Skärgårdsvåfflan och Femörefortet i Oxelösund efter lunchen. En härlig dag utan tider att passa och bara myssaker.

Jag har knappt ätit socker sedan jag hade Corona. Jag fick aldrig något lukt- eller smakbortfall, men däremot försvann sötsuget. Det är jag bara tacksam för. Så jag har knappt ätit varken godis, glass eller fika på hela sommaren. Idag fyllde jag på med råge – då jag åt en enkel Go Nuts våffla. //Vickan

Sommarmål – äta frukost ute varje dag. Check☑️.

Sista semesterdagen

Frukost

Mitt sätt att njuta – löpning på skogsstigar💚!

Skogslöpning

Sista semesterdagen

Tistel

Trailrunning

Vickan

Suuntorun

En eftermiddag på Skärgårdsvåfflan och Femöresfortet🧇.

Skärgårdsvåfflan

Skärgårdsvåfflan

Femörefortet

Livboj Femörefortet

Femörefortet

Fyr Femörefortet

Fyr Femöre

Femörefortet

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras