10 december – Julkalender 2020

10 december – Julkalender 2020. Dagens aktivitet är 10 x 1 min intervaller (Veckans löppass). Detta innebär 1 min snabb intervall och 30 sek vila. Du väljer själv underlag att springa på och om det ska vara platt eller kuperat. Kan eller vill du inte springa, då funkar detta intervallpass även på en motionscykel, på en crosstrainer eller i en roddmaskin.

Använd gärna hashtag #happyjulkalender2020 på instagram om du lägger upp en bild där. Det pågår en fin tävlingen på bloggen/instagram just nu. Du kan vinna en fantastisk träningsmatta/yogamatta. Klicka HÄR för att läsa om tävlingen. //Vickan

Så här ser passet ut:

10 min uppvärmningsjogg
1 min intervall – 30 sek vila
x 10
10 min nedvarvningsjogg
10 min stretch

Är det 10 december så är det – då får man hålla sig till 10 så mycket det går😉.

10 december - Julkalender 2020

Här kan du läsa om hela #happyjulkalender2020.

1 kommentar

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras