Andra löprundan och ett fredagshopp

Det var en tuff natt med lite mindre sömn och en hel del värk. Tack å lov hade jag en löprunda bestämd med Marcus, så jag kom upp och hann fixa rehabpass 1 innan löpningen kl. 09.30. Vi sprang på grusvägen till Yxbacken, som var täckt av några cm nysnö. Jag har ju gått otroligt mycket alla dessa veckor, då jag haft löpförbud. Men idag märkte jag att andningen var lite tung i uppförsbackarna och hälsenorna lite stela efter löpningen häromdagen. Jag känner mig ändå jättehoppfull och tror att formen snart är tillbaka igen. Är så tacksam att jag får springa igen. Armpendlingen är fortfarande mycket stel på högra armen, men det kommer förhoppningsvis igång snart också. Andra löpningen efter operationen och ett fredagshopp på toppen av Yxbacken. //Vickan

Andra löprundan och ett fredagshopp

Fredagshoppet

Toppen av Yxbacken

Footsteps in the snow

snöhjärta

löppass

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras