Fredagsfys bland blåsippor och utsikt

Redan i söndags bestämde Ann Sofie och jag att vi skulle springa tillsammans i Marmorbruket efter arbetsdagen på fredag. Nu är fredagen här, solen skiner och jag har känt mig glad och förväntansfull hela dagen. Efter att ha suttit i Skypemöten hela förmiddagen var det skönt att stänga ner datorn, byta om till löparkläder och ge sig iväg med bilen till Bodaviken i Kolmården. Jag gick ju här med mannen förra lördagen för första gången. Idag blev det premiär att springa här. Fredagsfys bland blåsippor och utsikt med trevligt sällskap kan knappast blir bättre. Fredagshopp med en glittrande Bråviken i bakgrunden. Lovely! Det är en kuperad runda och drygt 4 km är på kluriga smala skogsstigar med mycket rötter och stenar. Det blev några utsikts- och fotostopp idag. //Vickan

Fredagsfys tillsammans

Blåsippor

Löpning vid Bråviken

Fredagshoppet

Bråviken

Löpning i Marmorbruket

Ann Sofie fotar

Marmorbruket

Blåsippor

Bodaviken

Fredagsfys bland blåsippor och utsikt

Kuperad löptur

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras