Lunchlöp och 500 km är passerat

Idag sitter jag i digital utbildning här hemma hela dagen. På sista rasten innan lunch bytte jag om till löparkläder. Så fort lunchen startade satte jag mig i bilen (vilket nästan aldrig händer inför en löprunda) och åkte 3 km till stället jag ville springa på. Jag hade så lite tid att jag inte skulle hinna springa dit och hem, så jag valde bilen för att få springa i otroligt vackra Torshagsravinen under lunchen. Sol. Natur. Vitsippor. Frisk luft. Fågelkvitter. Forsande bäck. Oj vad härligt att hinna med detta på lunchen! Hann hem för att duscha och lunchen åt jag sedan medan första passet påbörjades. Så perfekt med digitala utbildningar. Ett lunchlöp och 500 km är passerat för detta år. Jag ”samlar” ju km, istället för att springa på tid. Förra året nådde jag målet med 1000 km – det längsta jag någonsin sprungit på ett år. Jag hoppas på att nå förra årets resultat på 1300 km även detta år. //Vickan

Torshagsravinen

Vårlöpning

Vitsippor

Lunchlöp

Löpning

Torshag

Lunchlöpning

Vitsippor

Torshagsravinen

Lunchlöp och passerat 500 km

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras