Aldrig varit så blöt

SMHI’s väderapp visade att det skulle börja regna kl. 19.00 med en droppen under molnet. Vår Runacademyträning börjar kl. 18.00, så egentligen skulle vi ju slippa regnet. Jag var på plats kl. 17.20. Då kom det små droppar och var ganska torrt i spåren efter dagens regnande. Kl. 17.30 ökade antalet droppar. Kl. 17.45 regnade det nog som två droppar under SMHI-molnet. Kl. 18.00 kom hällregnet – alltså som tre droppar under SMHI-molnet. Och sedan höll det i HELA passet. Jag sa till deltagarna att man brukar glömma bort regnet när man väl kommer igång att springa. Det gjorde vi inte idag kan jag lova. Några deltagare hoppade över vattenpölarna under första delen av passet. Sen gick inte det, får då var hela underlaget en enda stor vattenpöl eller gegga. Jag hade en regnjacka på mig och trots det, så var jag blöt precis överallt efter passet. Jag behövde inte ens blöta håret innan jag skulle ha i shampoo, så blöt var jag. Det var dessutom bara 4 grader ute, så det var riktigt riktigt kallt.

Jag är så imponerad av dagens deltagare. De kämpade på med löptekniken och backintervallerna. De blev blötare och blötare. Geggigare och geggigare. Trots detta så tog de till sig av mina tips på löptekniken, de kämpade på trots att de var trötta och kläderna var tunga. De peppade varandra. De log, trots att glasögonen hade immat igen. De hade glöden i ögonen när de fick pepp i uppförsbacken. Jag är SÅ imponerad! Jag har faktiskt aldrig varit så blöt efter löpning tidigare. Jag fick vrida ur mina funktionsvantar tre gånger och det kom lika mycket vatten varje gång (film finns om du swipar på instagram). Med tanke på gårdagens blogginlägg om att steget över tröskeln ibland är stort, så kändes det fantastiskt att vi genomförde passet idag, trots ovädret. //Vickan

RunacademyNkpg

”Mitt” basgäng idag. Tappra, duktiga och härliga deltagare.

löpargrupp

Nedan kramar jag ur vantarna…

Krama ur vantarna

löpcoacher

På väg hem. Full värme i sätet och i ratten. Tokkall. Blöt ända in på kroppen.

Aldrig varit så blöt

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras