En sista löptur i Åre

Då har vi kommit till sista kvällen. Det känns lite sorgligt faktiskt. Vi har haft fantastiska dagar här i Åre och jag vill liksom inte att tiden ska ta slut… Jag hoppas innerligt att jag snart kommer tillbaka igen! För att suga in det allra sista av fjällen, sprang jag en sista löptur. Jag sprang från Åre Björnen till Åre Sadeln ock tillbaka. 5 km upp och ner helt enkelt. De spöregnade hela tiden, men luften kändes frisk och skön. Jag har fått ihop mitt veckomål med löpning även denna vecka, trots långa vandringar. Känner mig tacksam för det🙏!! Tack Åre för en fantastiskt kuperad vecka!! //Vickan

Åre sadeln

Hade inte 100 koll på hur jag skulle springa och jag hade plockat ur linserna, så jag såg inte kartan i mobilen heller🙃. Jag hamnade helt enkelt i en slalombacke…

Årelöpning

Fjällöpning

Inte samma klara himmel som vid förra löprundan

Utsikt

Vickan

Löprunda

Som jag sagt tidigare, det finns inga plana sträckor att springa på…😄

Höjdprofil

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras