Idag passerade jag en annan gräns

Igår var ju tanken att jag skulle ha passerat 1000 km gränsen för löpning. Det gick ju i stöpet pga min brutna tå. Idag passerade jag en annan gräns som också varit efterlängtad – den norska gränsen. Vi skulle ju ha besökt Trondheim när vi var i Åre, men just då fick man inte åka in i Norge utan två sprutor. Nu har jag vaccinationsbevis. Men vi höll på att inte komma in i Norge. Vägen vi åkte vid Rörbäcksnäs var stängd – helt utan förvarning. Vi fick vända om och åka en omväg. Denna gång fick vi visa Covid-bevis och ID-kort. Bilens regnr fotograferades. Inga problem att komma in eftersom vi alla hade två sprutor. Gränsen var bara öppen kl. 08.00-21.00.

När vi kom fram bytte jag om och gick en runda runt området och ut till pisterna. Det var dimmigt och regnet hängde tungt i luften. Men skönt att gå ur kroppen efter en lång dag i bil. Jag får mig alltså ytterligare en semestervecka i fjällen denna sommar. Superhärligt!! Lyckliga jag. //Vickan

Norska gränsen

Norska gränsen

Covid kontroll

Covidbevis

Trysil kommun

Trysil hytteområde

Trysilfjellet

Pistpromenad

RAllarrosor

Pistpromenad

Pist 13

Blött

 

1 kommentar

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras