1000 km gränsen passerad

Idag passerade jag äntligen 1000 km gränsen för löpning detta år. Tanken var ju att jag skulle ha gjort det förra veckan (innan juli var slut), men då stoppade en bruten stortå mig. Förra året passerade jag 100 mil gränsen den 18 september. Nu är jag alltså långt före, trots min axeloperation i november. Det känns fantastiskt bra!! Att jag idag dessutom sprang med magiskt fin utsikt gjorde ju målet ännu bättre! Happy happy happy. Life in a happy way helt enkelt.

Fjällöpning

Vy från vägen

Vyer under rundan. Vackert att se Trysilfjellet från olika vinklar och vyer.

Vy från vägen

Idag passerade jag 1000 km

Magiskt vackert över Trysil by och bergen runt omkring!! Nästan så jag tappade andan.

100 mil gränsen

Löparvy

Löparvy

1000 km löpning

Nöjd och glad över att ha fått passera 100 mil 2021. Förhoppningsvis kan jag fortsätta springa i samma mängd resten av året.

Happy girl

Dagens runda

Höjdprofil dagens runda

1000 km passerat

 

11 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras