Den friske har 1000 önskningar & den sjuke bara 1…

Jag är en tjej som alltid har en lång önskelista. Allt från en tulpanbukett till ett nybyggt hus. Eller i träningsvärlden, allt från ett nytt hårband till en löparresa till New York. Nu när jag ligger här hemma med feber & hostan från helvetet, så finns det inga materiella saker i världen som känns viktigare än att jag får bli frisk igen. Att inte få sova på nätterna. Att inte ha någon matlust. Att inte kunna träna eller röra på mig som jag vill. Det är dessutom en stor mental prövning att vara still så mycket – jag är ingen stillasittande person! Men, man lär sig av allt här i livet. Livet kanske säger till mig att ta det lite lugnt… Oavsett, så har jag bara en endaste liten pytteliten önskan idag – låt mig bli frisk! Jag vill våras med våren!

Det som dock värmer mitt hjärta är det otroligt varma välkomnandet här hos SportHälsa! Tack! Jag ser verkligen fram emot att vara en del i er bloggfamilj! //Vickan 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras