NYP MIG I ARMEN…

Nu har jag läst mailet säkert 20 gånger… NYP MIG I ARMEN… Jag har vunnit en träningsresa med Springtime till Portugal i slutet av april. Kommer på mig själv att le hela tiden. Jag har på min bucketlist att springa i Portugal. Om några månader kommer det att gå i uppfyllelse! Jag har inte ord tillräckligt att beskriva min lycka. Min svägerska Malin kommer att följa med mig. Det ska bli så mysigt att tillbringa kvalitetstid och träningstid ihop med henne under en vecka.

JAG SKA TILL PORTUGAL!!!! Kram från superlyckliga Vickan

NYP MIG I ARMEN...

OCH SÅ KOM DETTA på Springtime Travels faceboksida idag!!!

Snart är jag HÄR och springer!!! Hur drömmigt är inte det?!?!

Springtime Travel

Bilden ovan är lånad från Springtime.

6 kommentarer
  1. Alltså vilken vinst! GRATTIS! Och så häftigt att få pricka av på sin Bucketlist. Bra ord – drömmigt!! 🙂

  2. Helt fantastiskt – vilken drömvinst! Längtar efter att få läsa dina inlägg från resan💛!!

    1. Ja, FANTASTISKT ÄR DET!! Så kul att du ser fram emot mina kommande blogginlägg!! 🙂 Kram Vickan

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras