Life in a happy way fyller 8 år

Idag fyller Life in a happy way 8 år. Tänk att jag bloggat om träning så länge!! Jag älskar fortfarande det aktiva livet. Det känns fantastiskt kul att få bidra till att ge tips på träningspass, visa på att man kan komma tillbaka trots motgångar, hur viktigt det är att kämpa på trots bakslag samt delge lyckan av träning, skog och natur. Det är så inspirerande att få feedback, kommentar och frågor från er på DM eller mail. Att kunna bidra till era rehabresor, hemmaträning och nyfunnen löparglädje. Tack för att ni återkopplar, hör av er och berättar era historier och hur mina inlägg påverkar er. Tacksam🙏😍! //Vickan

Lite Life in a happy way historia:

2014 – 1 november startade Lina och jag bloggen på blogg.se och Instagram.

2015 – vi började med veckans cirkelpass. Så då fattar ni att det finns mååånga olika cirkelpass bakåt i bloggen. #cirkelpasslife på instagram.
Jag började springa igen efter 20 års uppehåll!! Årets största lycka!

2016 – 25 april flyttade vi bloggen till Hälsa & Fitness. Jag börjar med fredagshoppet. 

2017 – Lina väljer att ta en paus från bloggandet i juli, vilket tyvärr senare blir permanent. Jag fortsätter att driva Life in a happy way själv.

2018 – 21 april flyttade jag bloggen till SportHälsa. Jag började även med min Aktiva julkalender. #HappyJulkalender på instagram.

2019 – Jag utbildar mig till löpcoach genom Runacademy i mars. Har sedan dess varit löpcoach här i Norrköping.
I augusti började jag med ”Veckans löppass” – oftast tips på ett intervallpass, men även andra löppass. Dessa pass kan även användas på en crosstrainer, en motionscykel, ett löpband eller i en roddmaskin. Gör det som passar dig bäst!

2020 – Pandemin lamslår världen. Jag ökar antalet km med löpning rejält från tidigare år. Jag får Corona i juli.
Gör en stor axeloperation i november.

2021 – Rehab för axeln tar stora delar av året. Jag ökar även detta år antalet km med löpning. Jag fyller 50 år i november.

2022 – Jag får