Zebramönstrat – i samarbete med Wilma & Louise

Mina första mönstrade träningstights var med zebramönster. Jag kommer fortfarande ihåg folks blickar när jag hade på mig mina zebramönstrade tights på gymmet första gången. Alla andra motionärer hade enfärgade, oftast svarta tights och så kom jag… Jag fick både bu och bä kommentarer – men jag älskade dem! Ganska snart efter kom det mycket tights med mönster och färger. Men i början var jag väldigt ensam om det på Friskis där jag tränade. Jag har älskat zebramönster i många år – så när jag såg yogamattan och handdukarna från Wilma & Louise blev jag helt lycklig. Jag blir så glad för zebramönstrat – i samarbete med Wilma & Louise.

Zebramönstrat - i samarbete med Wilma & Louise

Wilma & Louise har produkter med djurmönster. I dagsläget zebra, giraff, leopard och safarimönster. Just nu innehåller sortimentet yogamattor, frottéhanddukar och kapokdynor. Några nyheter är på gång till våren.

Jag blev på riktigt kär i yogamattan. Jag utövar ju inte yoga själv, men kör hemmaträning flera gånger i veckan. Yogamattan är helt fenomenal till hemmaträning. Förutom att den är galet snygg, så är den alldeles lagom mjuk att träna på, materialet är lent och den är tvättbar i 40 grader (!!!). Mattan finns i två olika storlekar och två färger: grå och beige. Den är gjord av 100% biologiskt nedbrytbart naturgummi. Ytskiktet på mattan känns lyxigt och lent och är i vegansk mocka.

Yogamatta WilmaLouise

Yogamatta zebra

Mattan glider inte på golvet och ovansidan är Non-slip.

Yogamatta zebra

Frottéhanddukarna är vävda i Portugal och finns i tre olika färgkombinationer; beige, nougat och korall samt i tre olika storlekar; 50×70 cm, 70×140 cm och 100×150 cm. Tjocka, härliga och fantastiskt fina handdukar. De har redan blivit hela familjens favoriter!

Blir du lika kär som jag i dessa produkter, så kan ni få 15% på hela sortimentet genom att skriva koden ”Vickan”. Ett perfekt tips till julklappar!

Jag är så glad för att få vara ambassadör för Wilma & Louise! //Vickan

#WilmaLouise

Leopardhanddukar

Zebrahanddukar

2 kommentarer
  1. Wow, så snyggt! Stort vill ha på allt det där. Hittade fler fina saker på deras websida…

    1. Ja, visst finns det massor av fina produkter och i olika färger och mönster! Perfekt att önska sig i julklapp! Kram Vickan

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras