I Ågelsjön

Igår var det runt Ågelsjön och idag var det i Ågelsjön. Efter frukost tog mannen och jag oss till Ågelsjön igen. Vi gick dryga kilometern utmed sjön och kom sedan till en fin klipphäll. Vi var ganska ensamma när vi kom runt kl. 09.45. När vi åkte hem var det bilar överallt, både på parkeringen och utmed hela vägen. Vill man ha en egen klippa får man vara i tid 😉! Vi solade, badade, chillade, fikade, läste och bara var. Härligt att inte ha några tider att passa och att stanna så länge man hade lust. Vid 13-tiden började det kurra i våra magar, så då packade vi ihop och åkte hem. Perfekt med drygt tre timmars chill. Helt enkelt en kanonförmiddag vid vattnet. //Vickan

Vid Ågelsjön

I Ågelsjön

Fjäril

Kaffepaus with a view!

Kaffepaus

wilmalouise

Dagens läsning – Magasinet Spring. Jag fick mitt första nummer hem i brevlådan häromdagen.

Magasinet Spring

vass i Ågelsjön

En av mina underbara badhanddukar från Wilma & Louise.

badhandduk WilmaLouise

badade

Himlen är så härligt knalliga blå!

himlen är oskyldigt blå

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras