Ambassadör för Suunto

På min födelsedag fick jag det otroligt glädjande beskedet att jag är ny ambassadör för Suunto träningsklockor. Jag har ju fått prova en klocka några veckor och det är lite klurigt att vänja sig av med den gamla träningsklockan och dess system samt att lära sig en ny klocka och tillhörande app. Dock är det ett mycket angenämt ”problem” 😃. Jag har en Suunto 5 och den sitter mycket bra på min arm. Jag ser fram emot många, lång, korta, utmanande, lugna, snabba, härliga och vackra löprundor tillsammans med min nya ”träningskompis”.  //Vickan

Ambassadör för Suunto

Det är en alldeles utmärkt känsla att få vara ambassadör för Suunto!

#Suuntorun

Suunto 5

Det är otroligt lång batteritid på denna Suunto 5. Min tidigare löparklocka fick jag ladda efter typ 4-5 pass. Denna håller betydligt längre!

Suunto 5

Suunto 5

 

 

 

2 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras