Save the date – 23 september!

Om det är ett datum du ska boka i höst, så är det detta om du bor i närheten av Norrköping. För 6:e året i rad arrangerar Anna, Elmina och jag Run of Hope i Norrköping (Ljuraparken). Det känns fantastiskt kul att vi fortsätter att springa för livet – så att barn få vara barn!

Run of Hope sker i hela landet mellan 18-26 september. Vi har tidigare haft Run of Hope på en lördag, men testar en vardagskväll denna gång. Vi hoppas såklart på en stor närvaro (naturligtvis efter då eventuellt rådande restriktioner!). Bor du i närheten av Norrköping, så hoppas jag att du kommer dit och tar med dig familjen, vännerna, laget, kollegorna, träningskompisarna, kören, medpassagerarna, släkten, klasskamraterna med föräldrar, föreningen, kön i mataffären, chefen – ja, alla du känner och inte känner helt enkelt! Alla kan vara med och springa, lunka eller gå efter sin förmåga. Underlaget är packat grus, så det funkar riktigt bra även med barnvagn, rullstol och rullator.

2019 hade vi vårt rekordår, men hela 18.000 kr insamlade ihop med vårt arrangemang. Kan vi slå det i år? Det vore ju fantastiskt häftigt om vi med gemensamma krafter kan samla ihop 20.000 kr – allt för ett gott syfte och för att Barncancerfonden ska kunna fortsätta med sitt fantastiska arbete.

Gå in och anmäl dig redan idag vettja! Scrolla ner till Lopp och klicka på ”Boka”. Det finns fem olika val att göra. Deltagaravgifterna är tre olika belopp, du väljer själv hur mycket du vill bidra med. Du kan även anmäla ett lag – eller så anmäler sig alla enskilt, även om ni springer tillsammans. Tänk på att alla pengar går oavkortat till Barncancerfondens viktiga och värdefulla arbete.

KLICKA HÄR för att komma till evenemangssidan hos Barncancerfonden.

Run of Hope Boka

Run of Hope avgift

Så Save the date – 23 september 2021! //Vickan

Run of Hope Vitamin Well

Här är vi som arrangerar ihop i Norrköping: Elmina, Vickan och Anna.

Run of hope arrangörerna

Vill du ge en gåva till vår insamling – Run of Hope Norrköping? Här är vår QR-kod. Scanna koden i din Swish-app och bidra med valfritt belopp.

QR-kod Run of Hope Norrköping

Här är blogginlägg om våra tidigare arrangemang:

Run of Hope 2020
Run of Hope 2019
Run of Hope 2018
Run of Hope 2017
Run of Hope 2016

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras