Lunchträning – 100 squats

Jag älskar squats i alla former. Den där brännande känslan i låren när man har gjort en hel del… Det får mig att känna mig stark, samtidigt som jag nästan mår illa av hur det bränner i låren. Att skaka loss benen efteråt är ju otroligt härligt. Att göra 100 squats i en följd är klurigt, men om man byter mellan tre olika varianter, så känns det faktiskt lättare. Jag alternerade mellan vanliga squats (axelbrett mellan fötterna), squats med hälarna ihop och sumosquats. 10 av varje i tre omgångar och sedan avslutade jag med 10 vanliga. Voalá – 100 squats gjorda. Easy peasy😉. Perfekt snabb och enkel lunchträning. //Vickan

Squats

Ovan vanliga squats och nedan squats med hälarna ihop.

squats med hälarna ihop

Nedan sumosquats.

sumosquats

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras