Tankar inför träningsåret 2022

Nu har det gått några dagar in på det nya året. Jag har hunnit springa i skogen, köra lite styrka i hemmagymmet och faktiskt också lite rörlighetsträning. Jag är inte mycket för nyårslöften, då det alldeles för ofta för min del rinner ut i sanden. Däremot försöker jag sätta upp mål inför året. Det ska jag även i år försöka sammanfatta här.

Jag tänker fortsätta att ”samla” km när det gäller löpningen. Många som tränar vill eller behöver ha ett mål (tävling, personbästa, tidsmål) med sin träning, för att få träningspassen gjorda. För mig är det inte alls så. Jag strävar inte efter att springa fortare eller längre. Jag vill må bra här och nu, vill njuta av varje träningspass och vara glad över att kroppen håller. Om jag sedan springer längre än vad jag någonsin gjort tidigare eller springer fortare, så blir jag ju naturligtvis glad. Men jag lägger inte upp min träning efter det. Sedan jag började springa igen 2015, har jag stadigt ökat mängden löpning. Det var först för tre år sedan som jag passerade 100 mils-gränsen för ett år. Löpning är frihet, återkoppling, terapi, välmående, lycka och eufori för mig. 

Tankar för träningsåret 2022 är:

🏃‍♀️Springa ca 25-30 km per vecka

🏋️‍♀️🧘‍♀️Få till rena styrke- och rörlighetspass varje vecka

🏃‍♀️Fortsätta som löpcoach med Runacademy

🏋️‍♀️🏃‍♀️🤸‍♀️Fortsätta med Veckans cirkelpass, Veckans löppass och Fredagshoppet.
På instagram hittar du dessa under #cirkelpasslife, #veckanslöppass och #fredagshoppet

😴Få till sömnen

🏃‍♀️⛰Springa Idre Fjällmaraton – 28 km – den 20 augusti. Jag har tänkt att göra detta i flera år, men NU är jag anmäld och jag längtar!

🏄‍♀️Jag hoppas få till mer SUP:ande med min egna SUP.

Jag önskar dessutom att:

💭Springa på nya ställen

💭Träffa nya människor som delar mitt löpintresse

💭Åka på en träningsresa

💭Vandra/springa i fjällen eller i alperna

💭Känna mig stark i överkroppen igen

💭Köra en backyard ultra med lördagsgänget

💭Axeln håller för att spela padel, åka rullskidor och längdskidor.

Jag hoppas att 2022 blir ett friskt och skadefritt år. Att det blir ett innehållsrikt och spännande år. Gärna med några nya utmaningar, som jag inte hunnit komma på än… Jag vill fortsätta att utvecklas och förbättra mig. Jag vill inspirera och förmedla träningsglädje. Jag vill testa nytt och lära känna nya människor.  Jag vill få med mig en massa härliga träningsminnen! Jag vill helt enkelt känna att livet är LIFE IN A HAPPY WAY! //Vickan

Fjällöpning

Bilden ovan från Åre och Välliste. Bilden nedan från Trysil och Skurufjellet. ÄLSKAR att springa i fjällen!! Årets stora utmaning och dröm är att springa Idre Fjällmaraton 28 km.

Fjällöpning

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras