Smulpaj med vinbär

Nu lyser det rött på vinbärsbuskarna. Det är verkligen lyxigt att bara kunna gå ut i trädgården & plocka bär till en paj! //Vickan

IMG_2897-e1501681341475 - Smulpaj med vinbär

Röda vinbärssmulpaj

2 msk havregryn
2 msk riven kokos
1 msk agavesirap
2 krm kanel

Blanda samman alla ingredienser i en liten skål. Lägg röda vinbär i ett tjockt lager (eller vilka bär/frukter du önskar) i en liten pajform. Fördela smulpajsdegen över vinbären. In i mitten av ugnen på 225 grader i ca 10 minuter. Njut tillsammans med kvarg, glass, vaniljsås eller vad du önskar till. Idag valde jag vaniljglass. Gott & somrigt!

IMG_2891-e1501681421535 - Smulpaj med vinbär

IMG_2901-e1501681372210 - Smulpaj med vinbär

IMG_2898-e1501681452207 - Smulpaj med vinbär

IMG_2899-e1501681489607 - Smulpaj med vinbär

IMG_2900-e1501681618115 - Smulpaj med vinbär

2 Kommentarer
    1. Åh, har faktiskt aldrig ätit klarbär! Så spännande! Vad kul att du gillade pajen!! ?? Kram Vickan

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.