Rabarberpaj

Äntligen är årets första rabarber klara! Det växer så det knakar i trädgården. Idag blev det en härligt ljummen rabarberpaj till förmiddagskaffet i solen på altanen, efter att ha tagit bort typ 100 maskrosor i gräsmattan!! Vad kommer alla ifrån?! Då kokosmjölet var slut, så fick jag mixa ihop ett litet nytt recept. //Vickan

IMG_6032-e1495273510694 - Rabarberpaj

Rabarberpaj (1 portion)

2 msk havregryn
2 msk riven kokos
2 msk hasselnötsmjöl
1,5 msk agavesirap

Skär rabarber i tunna skivor (ca 0,5 cm). Bred ut dem i en portionsform. Blanda samman alla ingredienser i en skål & fördela över rabarberna. In i ugnen på 225 grader i ca 8 minuter. Snabbt, nyttigt, somrigt & galet gott!!

IMG_6039-e1495273607827 - Rabarberpaj

IMG_6026-e1495273476548 - Rabarberpaj

IMG_6034-e1495273559175 - Rabarberpaj

IMG_6038-e1495273584796 - Rabarberpaj

IMG_6033-e1495274010607 - Rabarberpaj

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.