Hallonscones

Ja, det är så gott som det låter – hallonscones. Ljuvligt goda & lätta att baka. Allra godast nybakade & avsvalnade, men även goda dagen efter. Att äta en sån här till frukost eller mellanmål måste ni bara prova! Ha en fortsatt fin dag! //Lina

img_6613 - Hallonscones
Hallonscones (4 st)

2 bananer

1 ägg

1 dl mandelmjöl

1 msk kokosmjöl

0,5 tsk vaniljpulver

1 tsk fiberhusk

1 tsk bakpulver

En liten nypa havssalt

20 färska hallon

Mosa bananen. Rör i övriga ingredienser förutom hallonen. Blanda väl, det gör inget om det är lite bitar av bananerna. Vänd försiktigt i hallonen. Klicka upp 4 scones på en plåt med bakplåtspapper. In i ugnen på 200 grader i cirka 20 minuter, de ska bli lite ljust bruna uppepå. Låt stå & svalna så de stannar sig. Njut!

img_6614 - Hallonscones

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.