Drömmen blir sann…

Nu är jag här – på Fuerteventura! En dröm som jag har haft i flera år om att åka på en träningsresa går äntligen i uppfyllelse. När drömmen blir sann – pirret som känns i magen och lyckan som sprider sig i kroppen inför veckan. Uppladdningen har varit allt annat än bra. Med tre veckors sjukdom och ofrivillig träningsvila, så är inte kroppen i toppform direkt. Så jag får köra igång träningsveckan lite lugnare än vad jag hade hoppats på. Men jag är sååå glad för att jag är här, att jag får dela veckan med mina två tonårssöner, att få värme och sol, att få springa igen, att få äta gott utan att laga maten själv, att få kvalitetstid med sönerna, att köra lite nya träningspass, att upptäcka nya omgivningar, att vara på en strand…

Min dag började med en ensam löpning över sanddynerna till stranden och vågorna i soluppgången. Svårt att hitta ord för känslan som spred sig i kroppen. Mäktiga vågor, häftigt landskap, vackra vyer, bruset från vågorna och kraftig vind åt alla håll. Så tacksam att jag får uppleva detta. Sedan blev det god frukost och några timmar vid poolen. Life in a happy way i kubik helt enkelt!! //Vickan

Det blåser riktigt mycket. Motvind åt alla håll! Efter 15 minuters löpning  var jag så varm att löparjackan åkte av.

Kontraster. Söndag – löpning med flossade tights i snörester. Tisdag – löpning barbent i sand.

2 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras