Rabarberpaj – socker- och glutenfritt recept

Årets första rabarberpaj. Går inte riktigt att beskrivas i ord – måste upplevas och smakas. Att dessutom sitta vid syrénbusken och känna doften av den, gjorde inte upplevelsen sämre direkt… Den här pajen är bland det godaste jag vet! Att den är både glutenfri och sockerfri gör ju det hela ännu bättre. //Vickan

Rabarberpaj

Ingredienser till 1 portion:

2 msk havregryn
2 msk riven kokos
2 msk hasselnötsmjöl
1,5 msk agavesirap

Skär rabarber i tunna skivor (ca 0,5 cm). Bred ut dem i en portionsform. Blanda samman alla ingredienser i en skål och fördela över rabarberna. In i ugnen på 225 grader i ca 8 minuter. Snabbt, nyttigt, somrigt och galet gott!!

Rabarberpaj

2 kommentarer
  1. Mums!! Älskar enkla recept med få ingredienser. Ska testa detta i helgen. Tack för inspo. //Nina

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras