Pepparkladdkaka

Ett mycket gott fika som är både sockerfritt och glutenfritt. Pepparkladdkaka kanske uppfattas som lite juligt med pepparkakssmak, men jag tycker att den funkar året om! Enkel att göra och smakar fantastiskt gott. //Vickan

Pepparkladdkaka

Pepparkladdkaka

Ingredienser:
4 dl cashewnötter
12 urkärnade dadlar
4 tsk pepparkakskrydda
2 tsk bakpulver
3 ägg
1 dl mjölk (vill du inte använda vanlig mjölk, så funkar havremjölk lika bra)

Så här gör du:
Mixa nötterna, dadlarna och pepparkakskrydda i en matberedare. Häll i äggen och mixa igen. Häll i resten av ingredienserna och mixa noga. Häll upp i springform som du har smörat med kokosolja. In i ugnen på 175 grader i ca 20-30 minuter, beroende på hur kladdig du vill ha den.

nyttig pepparkladdkaka

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras