Vinsten har kommit

I december hade Asics Frontrunner en julkalender på instagram. Jag samlade bokstäver dag 1-24 och knåpade sedan ihop lösenordet och ett rim. Jag har haft Asics Gel-Nimbus 19 och 20 tidigare (dessutom har jag haft ytterligare ett par 20), så att nu vinna nya Asics Gel-Nimbus 21 är rena drömmen! Vinsten har kommit och nu längtar jag big time tills det blir isfritt i skogen, så att jag kan inviga dessa underbaringar! Och snygg färgkombo på skorna är det dessutom. Två nya Asics löparskor på en vecka. Hur mycket dubbellycka är inte det😍?!?

Tänk vad många underbara löprundor, mil, minnen och upplevelser som jag kommer att få tillsammans med dessa skor. Löparlycka! Life in a happy way helt enkelt! //Vickan

Asics Gel-Nimbus 21

Asicsrunning

AsicsFrontRunnerSweden

#imoveme

 

Vinsten har kommit

3 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras