Giraffig träning

Mitt hemmaträningsmaterial har utökats med ytterligare en träningsmatta från Wilma & Louise. Det är inte bara jag som blir lycklig av det. Övriga familjen har ”snott åt sig” min härliga ljusgrå zebramatta när de tränar, rehab:ar och stretchar, så ibland är min träningsmatta ”borta” när jag ska träna. Nu har jag även en beige giraffmönstrad matta med matchande stor och liten handduk. Alltså dessa handdukar… De bästa jag haft. Torkar upp bra, luddar inte och är så gosigt mjuka.

Vill du också njuta av dessa produkter hemma,
så får du hela 15 % hos Wilma & Louise
om du använder koden ”Vickan”.

Att ha ett samarbete ihop med Wilma & Louise och vara deras ambassadör känns toppen. Nu har jag använt deras yogamatta (till min hemmaträning) och handdukar ett bra tag och kan verkligen varmt rekommendera dessa produkter.

Det har även kommit fantastiskt fina kuddar och bomullsfiltar med samma mönster som yogamattor och handdukar. Tänk att förgylla soffan eller fåtöljerna med grått zebramönster… Eller superfina kapokdynor till altanen i sommar. Man kan aldrig ha för mycket djurmönster hemma!!

Nu när jag även har en giraffmönstrad träningsmatta, så att jag kan alternera lite. Det är träningslycka hemma det! Giraffig träning är det inte ofta man får till annars 😉. //Vickan

Wilma & Louise

Giraffig träning

Yogamatta

Giraffmönster

#wilmalouise

Frottéhanddukar Wilma&Louise

2 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras