Önskelista till hemmagym

Det känns helt fantastiskt att vi äntligen är på väg att få ett alldeles eget hemmagym/träningsrum. Rummet är rensat – som var ett av mina sommarmål. En målare är på gång inom närmaste veckorna att vitmåla väggarna samt sätta upp en fototapet på en vägg och nu börjar vi drömma om mer träningsredskap. Så här kommer min och sönernas önskelista till hemmagym på träningsredskap som skulle förgylla och förbättra vår träning.

Då ena sonen har varit skadad länge och kört rehab till och från i tre (!!!) år, så känns detta extra viktigt för hans skull att få till ett bra hemmagym/träningsrum. Hans största önskan är såklart att komma tillbaka till fotbollen så snart som möjligt, men tyvärr verkar det vara en bit kvar. Nu är styrka och rehab hans bästa vän än så länge. Ett löpband eller en crosstrainer skulle underlätta otroligt för honom att komma tillbaka med konditionen, när han får klartecken att köra det. //Vickan

Önskelista till hemmagym

Uppifrån till vänster: DoorGym Advanced, SoftStep, SandBag, SquatRack, WeightBar 220 cm, Olympic WeightPlate, Wallball 5 kg, Vinyl KettleBells och MedicineBall.

Önskelista

Ovan löpband och crosstrainer.

27 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras