Stå på huvudet utan händer

Jag följer Paolo Roberto på instagram (@1paolo2). Han har en grym kroppskontroll och trots sin biffiga och vältränade kropp är han otroligt smidig och rörlig. Jag imponeras ofta av hans bilder och vi var ju tvungna att testa en av hans övningar – ja, eller snarare utmaningar för mig! Helgens utmaning blev att stå på huvudet utan händer i backen. Detta är faktiskt första försöket. Känner mig så där barnsligt stolt över att jag fixade det. Min syster och systerson på 12 år fixade det också. Kul att testa utmaningar och ännu roligare att dessutom lyckas med dem. Klarar du utmaningen? //Vickan

Paolo Roberto

Ovan en screenshot från @1paolo2 på instagram.

Stå på huvudet

Och här är jag. Först stå på huvudet med händerna i och sedan släppa taget. Jag ser kanske inte lika avslappnad ut som Paolo😆, men ändå stolt att jag fixade utmaningen.

Stå på huvudet utan händer

Syster fixar utmaning

Ovan fixar min syster utmaningen och nedan min systerson! 🌟🌟

Systerson fixar utmaning

Gillar du utmaningar? Jag har en utmaning som jag testar om jag fortfarande klarar av varje sommar – armhävningar på fyra bollar. HÄR hittar du inlägget om den.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras