I still got it

Jag fixade det i år igen! Jag har gjort en utmaning två somrar i rad och trots en skadad axel, kunde jag inte låta bli att testa även denna sommar. Idag var det dax! För tredje året i rad klarade jag att göra armhävningar på fyra bollar. I still got it! Det är ändå ett bra kvitto på att allsidig träning fungerar. För många kanske inte detta är en utmaning över huvudtaget, men för mig är det det. Att alla fyra bollar ska ligga still samtidigt och faktiskt ligga kvar, att hitta balansen och sedan göra armhävningar på bollarna. Testa gärna ni med och se hur det går. Lycka till! //Vickan

I still got it

Armhävning på fyra bollar

Sommarutmaning

Armhävning på fyra bollar

 

4 kommentarer
  1. Heja dig! Du är så vältränad. Jag fixar inte att komma upp på fyra bollar. Har försökt med fotbollarna bara glider ju iväg…. ;-P

    1. Bara att fortsätta träna… 😉 Jag tror att det är tack vare alla mina varianter av plankor i mina cirkelpass som gör att jag fixar detta. Lycka till! Kram Vickan

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras