#uppochhoppa2020

Jag älskar Generation Peps arbete och engagemang att sprida kunskap kring barn och ungdomars fysiska hälsa. Eftersom jag arbetar med ungdomar, så är detta något som ligger mig mycket varmt om hjärtat. Dessutom är jag ju både idrottslärare och skolkurator, där mitt uppdrag är att få mina elever att må bra och lyckas med sin skolgång. Generation Pep hade en utmaning på sitt instagram @gen.pep som kallades #uppochhoppa2020, där man skulle efter egen förmåga göra så många jumping jacks man kunde på 31 sekunder. Kampanjen är avslutad, men jag tycker minsann att man kan fortsätta sprida rörelseglädje genom just denna utmaning. Kan man inte hoppa, kan man gå ut i en stjärna istället. Gör du 2, 15 eller 30 spelar ingen som helst roll, du gör det du kan, orkar och har möjlighet till. //Vickan

#uppochhoppa2020

#uppochhoppa2020

 

1 kommentar

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras