2:a advent – Vinn träningsmatta från Wilma & Louise

Idag är det andra advent. Andra ljuset är tänt och nu är pepparkakor bakade. Det är nu dax för decembers andra tävling: 2:a advent – Vinn träningsmatta från Wilma & Louise. Det är en yogamatta, men eftersom jag inte yogar utan kör cirkelpass, så kallar jag den träningsmatta. Mattan är tvättbar i maskin, den är len och go att träna på, den är lagom mjuk att hoppa på och dessutom är den kanonsnygg. Dagens tävling har den fina vinsten med en yogamatta i valfritt mönster från Wilma & Louise. Jag älskar mina träningsmattor, som förgyller all min hemmaträning!

För att tävla behöver du svara på frågan:

  • Hur många olika djurmönster finns på det yogamattorna hos Wilma & Louise?

Du kan tävla i en kommentar här på bloggen, i en kommentar på facebook under tävlingsinlägget eller på instagram vid tävlingsbilden. Alla har lika stor chans att vinna, oavsett vart du skriver ditt svar. Tävlingen avslutas 13/12-19 kl 18.00. Vinnaren redovisas på bloggen och på instastory under fredagskvällen.

Tipsa gärna om tävlingen genom att tagga en eller flera vänner på instagram eller facebook. Följ gärna @wilmalouise och @life_in_a_happy_way på instagram. //Vickan

UPPDATERING 191213: 

🌟TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD🌟
Grattis @runninguffe!

VARMT LYCKA TILL!!
#happyadvent2019

2:a advent - Vinn en träningsmatta från Wilma & Louise

3 kommentarer
  1. Vinner gärna en Yogamatta från Wilma&Louise. En finfin produkt som jag kommer att älska🥰 Mattan finns i tre olika djurmönster; Zebra, Giraff oc Leopard.

  2. Åh, vilka fina mattor! De finns i tre olika djurmönster, giraff, zebra och leopard. Håller tummarna

  3. Wow vilken vinst! Älskar djurmönster och det finns 3 olika hos Wilma & Louise. Dessutom finns det ett coolt safarimönster.

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras