Skönt att få träna

Ikväll blev det en runda i mörkret med Emilia. Vi hade pannlampor på oss och valde en runda i skogen, där vi inte har sett vildsvinsspår tidigare. Tack å lov så varken såg eller ”drabbades” vi av vildsvin idag. Jag har haft huvudvärk hela eftermiddagen och det var tur att Emilia och jag hade bestämt vid lunch att vi skulle springa. Annars hade risken varit stor att jag hamnat i soffan… Nu efteråt är jag galet nöjd och glad att vi kom ut på en 5 km runda med pannlampa. Dessutom försvann huvudvärken. Vad liten man känner sig i mörkret när man bara ser från pannlampornas sken.

När jag kom hem gick jag ut till vårt träningsrum och körde lite armstyrka. Jag har ju ganska mycket restriktioner fortfarande från min fysioterapeut, så jag tar det verkligen försiktigt. Men det är fantastiskt skönt att få träna lite iallafall. Jag använde gummiband till triceps och till rodd. 2-kilos hantlar till biceps. Tyvärr känner jag fortfarande lite smärta i axeln ibland, så jag får verkligen skynda långsamt. Tålamod, tålamod, tålamod!

Skönt att få träna bort huvudvärken och skönt att få träna lite armstyrka. En skön kväll helt enkelt. Life in a happy way! //Vickan

Triceps vänster

Triceps med gummiband.

Triceps höger

Nedan rodd med gummiband. Min armbåge får aldrig gå bakom kroppen, så jag måste stanna här armbågen är i höjd med sidan. Sista momentet i rodd för mig blir att dra ihop skulderbladen, utan att dra med armbågarna bakåt.

Rodd med gummiband

Emilia och jag högst upp på Yxbackens topp i mörkret. Faktiskt första gången jag är här i mörker.

Skönt att få träna

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras