Supergoda bollar

Jag hittade av en slump små paket med dadelbollar på Ica Maxi när jag handlade i förra veckan. De var små och såg goda ut, så jag köpte hem tre paket i olika smak. Och attans så supergoda bollar detta var! Jag försöker att inte äta så mycket vitt socker och det är en stor utmaning för mig då jag älskar fika, choklad och godis. Dessa dadelbollar är perfekta att äta till kaffet eller när man har sug efter något gott. Jag blev verkligen glatt överraskad och de är alldeles lagom stora. De tre varianterna som jag köpte var Dadelbollar med lakrits, Dadelbollar med hasselnötter och Dadelbollar med kakao. Alla sorter var riktigt goda. Dadelbollarna innehåller nötter/mandel. //Vickan

Supergoda bollar

Ovan lakrits, hasselnöt och längst ner kakao.

Nedan Dadelboll med lakrits inuti.

Dadelboll inuti

Dadelbollar

Dadelbollar med hasselnötter

dadelbollar med hasselnötter

dadelbollar med lakrits

Dadelbollar med lakrits

Dadelbollar med kakao

Dadelbollar med kakao

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras