Min förebild

Dag 4 av 28 med axellås. Dagarna har verkligen sina ups and downs. Vissa stunder känns det oerhört hoppfullt, jag känner ingen smärta och det känns som att allt går framåt. Sedan kommer värken tillbaka, jag hittar ingen skön ställning att sitta i och jag känner mig fångad i axellåset. Jag har tyvärr fortfarande inte hittat någon bra sovställning. Önskar så att få sova en natt! Men när dessa mörka stunder kommer, då plockar jag fram min förebild – min allra största förebild just nu är min minsta son. Eller minsta och minsta, han är yngst men definitivt den längsta i familjen. 17 år och har varit skadad och haft värk under den mesta tiden sedan 4 år tillbaka. En 17-åring ska inte behöva rehab:a och ha värk genom hela sin tonårstid. Han klagar aldrig. Och då menar jag ALDRIG! Han sköter sin rehab bättre än bäst. Hans fysioterapeuter och andra vårdkontakter har sagt många gånger genom åren, att de aldrig har mött någon så disciplinerad med rehab i sonens ålder. Rehab är inte roligt. Oftast tråkiga och enformiga övningar som ska göras under lång tid. Om han som tonåring har fixat rehab och värk i så många år – då måste ju jag verkligen bita ihop och göra allt jag kan för att ens komma i närheten av hans disciplin och tänk framåt. Igår kom jag ut på två korta promenader och körde mina rehabövningar 3 gånger. Allt tack vare Eric! Känns det motigt någon gång, då ska jag tänka om och tänka som Eric!

Jag är så galet imponerad av dig Eric!! Det finns inget i hela världen som jag önskar mig mer än att du blir både skadefri och värkfri, så att du kan få njuta av livet och leva efter dina drömmar!! Att du får spela din älskade fotboll igen, lattja boll med kompisar, spela padel, cykla på din nya cykel och göra allt det där du måste avstå eller tacka nej till idag. Tack för din inspiration, ditt kämpande, din power och din envishet. Love you – big time❤️!! //Vickan

Min förebild

Eric rehab

Ovan kör Eric rehab i vårt träningsrum och nedan går jag en rehabpromenad! På instagram finns idag en liten snabbfilm på mina rehabövningar.

Rehabpromenad

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras