Jippi! Nyp mig i armen.

Det kom ett DM på instagram. Jag läste meddelandet flera gånger för jag fattade inte om det var sant… Jippi! Nyp mig i armen, så att jag fattar att det är sant. Jag har vunnit en långhelg i Åre med traillöpning och yoga. Helt fantastiskt😍! Boende och helpension på Holiday Club Åre – ett fint hotell precis på vid stranden av Åresjön. När jag var i Åre i somras, så sa jag att jag drömde om att komma tillbaka till hösten. Och nu ska jag det! Det pirrar lyckligt från tårna och ända upp till huvudet. Semesterdagar är godkända, aktiviteter ombokade eller fixade, jobbmöten flyttade och tågbiljetter är bokade. Om cirka två veckor väntar torsdag – söndag med härliga aktiviteter i fjällmiljö tillsammans med min syster Johanna. Life in a happy way upphöjt i 10 typ…🥰! //Vickan

PS. Längst ner i inlägget finns en uppdatering med länkar till hur helgen blev!

Åre

Weekend i Åre

Weekendprogram

Jippi. Nyp mig i armen

Här är inläggen från dagarna i Åre:

Trail och yoga weekend i Åre
Yoga och fjällöpning
SUP-yoga och Välliste runt
Morgonjogg och mountainyoga
Packlista inför trailweekend

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras